SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакъл

Силвия Тодорова

SELENA ES представя дебютното тренд шоу: SELENA MOViE YOUR HAIR на 5 октомври от 19:00 часа в Rainbow Plaza. Kоафьорският спектакъл е вдъхновен от филма „Селена“ и в ролята на главната героиня от филма – певицата Селена, ще се превъплъти финалистката от X Фактор – Дара. Тя ще пее на сцената със специално подбрана визия, вдъхновена от филма.

SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакъл

Артистичният екип на SELENA ES и гост фризьори ще представят актуалните тенденции в косите за 2017-та година. Трейнърите на Академия SELENA ES – арт-директорът – Милен Илиев, фризьорът от водещия български сериал “Под Прикритие” – Любомир Петров, фризьорът-любимец на всички топ модели – Калин Велинов и фризьорът на Голди Хоун и други известни световни поп изпълнители – Николай Колев, ще превърнат ретро визии от филма в модерни на сцената по време на шоуто. Тенденциите в прическите ще бъдат показани от водещи коафьори в страната, сред които са Тодор Тошев и Евгени Петров, поставили началото на съвременното фризьорство в България. SELENA ES ще представи и тенденциите за 2017 г. в маникюра, подготвени специално за шоуто от Катя Райкова.

SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакъл

Водещ на събитието ще бъде актьорът Бойко Кръстанов. А за пренасянето на артистичната атмосфера от филма на сцената ще допринесат и танцьорите от „Денс Стейшън“, които също ще бъдат с визии, вдъхновени от „Селена“.

SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакъл

SELENA ES е семейната фирма с над 15 години опит в дистрибутирането на професионални продукти, козметика, уреди и аксесоари за фризьорски салони на българския пазар. Компанията е официален представител за България на над 12 марки със световно доказано качество, сред които: FarmaVita, Jungle Fever, OPI, JOICO, BaByliss PRO, MONTIBELLO и други. SELENA ES има над 10 офиса в най-големите градове в България и чрез своите търговски представители покрива географски цялата територия на страната. Академия SELENA ES подготвя висококвалифицирани кадри в сферата на маникюризма и фризьорството.

SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакъл

Снимки:
1. – 4. Кадри от филма „Селена“
Фото: Интернет