Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа с новата колекция CRAFT CULTURE на CND

Докоснете се до суровата красотата на несъвършенствата, земните цветове и избелелите от времето материи, отразено в заобикалящата ни есенна природа, с новата колекция Craft Culture от CNDTM. Артистичността на ръчно изработените изделия вдъхновява една уникална палитра от цветове, които носят автентичност, топлина и релефност.

“Този сезон опушените оранжеви тонове, наситеното червено и избелялото синьо улавят уникалния стил на ръчно изработените изделия. Тези рустикални тонове дават на колекцията Craft Culture дълбочина и наситеност и създават непреходна визия,“ казва Джен Арнолд, съосновател и стайлинг директор на CNDTM. “Ноктите са с къси дължини, тесни и с индустриален цветови завършек, провокирани от занаятчийското майсторство и отдаващи почит на артистите, които го създават.“

Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа  с новата колекция CRAFT CULTURE на CND

Есенната палитра на новата CNDTM CRAFT CULTURE колекция включва 6 цвята на оригиналния SHELLAC™ BRAND 14+ DAY NAIL COLOR и 8 цвята на дълготрайния VINYLUX™ WEEKLY POLISH.

SHELLAC™ BRAND 14+ DAY NAIL COLOR
Изпробвайте богатите наситени цветове на оригиналния SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color за красив есенен маникюр и здрави нокти без увреждане на нокътната плочка.
Craft Culture цветове: Leather Satchel, Brick Knit, Patina Buckle, Hand Fired, Denim Patch, Oxblood
Предимства: Системата SHELLAC™ притежава 8 патента и осигурява изключителна издържливост и кристален блясък на маникюра, лесно нанасяне и действа без увреждане на нокътя при спазване на инструкциите. С използването на лейъринг с нея се постигат безброй цветови вариации, съобразени с предпочитанията на клиента. С помощта на топ лака SHELLAC™ XPRESS5™ и LED лампата на CND™ услугата в салона е по-бърза от всякога, а отстраняването на системата е само за 5 минути - с течността за сваляне SHELLAC™ Nourishing Remover и тампоните CND™ Foil Remover Wraps.

Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа  с новата колекция CRAFT CULTURE на CND

VINYLUX™ WEEKLY POLISH
Сменяйте своя Craft Culture маникюр или педикюр всяка седмица с рустикалните тонове на VINYLUX™ Weekly Polish.
Craft Culture цветове: Oxblood, Leather Satchel, Denim Patch, Brick Knit, Fern Flannel, Patina Buckle, Hand Fired, Brass Button
Предимства: VINYLUX™ Weekly Polish осигурява 7-дневна трайност без обелване, бързо съхнене, нанасяне в 2 лесни стъпки, с издръжливост, която се засилва от естествената светлина и с брилянтен блясък.

Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа  с новата колекция CRAFT CULTURE на CND

CNDTM (Creative Nail Design) е световен лидер в професионалния маникюр и грижата за ръцете и краката. Компанията е основана през 1979 г. в Калифорния, САЩ, и се съсредоточава върху напредъка на технологиите в маникюра. CNDTM се развива в областта на проучванията, работи за подобряването и разширяването на продуктовата гама, активно развива обучението на професионалистите и се стреми да отговаря възможно най-пълноценно на нуждите на клиентите.

Почерпете вдъхновение от заобикалящата ни природа  с новата колекция CRAFT CULTURE на CND