НОВ СЕЗОН, НОВА КОСА

НОВ СЕЗОН, НОВА КОСААко искате да имате нов имидж и не се чувствате достатъчно красива, но не вярвате в пластичната хирургия – има едно решение, и то е удължение:
-на косата
-на миглите
-на ноктите

Забравете спомена за изкуствено изглеждащи удължения на коса, за лошо поставени удължения, които може да се различат от разстояние. Новите продукти за удължаване на коса, достъпни за всеки салон в България са от 100% естествен косъм, лесни са за поставяне и поддръжка, и най-важното – имат абсолютно естествен вид.

Сливането им със собствената коса е напълно незабележимо, тъй като разнообразието от цветове и комбинации от цветове е невероятно голямо.

Ако попитате, който и да е моден стилист, ще ви каже, че модните за сезона обемни, богати и интересни прически могат да се постигнат само с помощта на удължение. То по-често вече се използва за достигане на обем, не задалжително дължина.

Поставете и дискретни удължители за мигли и нокти и ще се почуствате наистина подновена, различна и специална.
Как да го постигнем на практика:

  1. Единият вариант е да се оствите в ръцете на професионален коафьор, който да постави и поддържа удълженията, когато вие желаете.
  2. Другият вариант е за по-смелите, по-авантюристичните личности, за които пътят е CLIP-IN удължения ( от английски ‘защипи’). Те се прикрепят с помощта на шнолки и са лесен, бърз и значително по-евтин начин за удължаване на коса.

И в двата случая знайте много добре предварително какво искате да постигнете. Удълженията не трябва непременно да са дълги до кръста, напротив, много по-ефектни и стилни са когато са нормална дължина, за да не се забелязват от километър.

НОВ СЕЗОН, НОВА КОСАДали с отделни кичури или цели редове коса, можете да придадете обем на цялата коса, да удължите само част (например бретона) или да обогатите косата си с нови цветове или оттенъци. Този сезон списанията и модните подиуми диктуват правила на асиметрия и анархия. Криви бретони, асиметрично оцветвни коси, различни дължини отляво и отдясно...

„А какво ще стане ако не се възприема след това или бързо ми омръзне?... Но толкова силно искам една от тези малко екстравагнтни, малко палави, малко по-смели прически...Пролет идва и промяната и по-дръзките мисли витаят във въздуха дори. Не се колебайте толкова, заслужава си, нали...”

Отговор на всички тези въпроси и дилеми са удълженията за коса. С тях ще можете бързо да се върнете към дългата си коса от предния сезон или да носите дръзките цветове само когато решите да бъдете различна или да спечелите завистта на приятелите си. CLIP-IN удълженията позволяват да носите дори различен бретон само за партито, на което искате да привлечете вниманието на определен човек. Ефектът е невероятен!

Експериментирайте и няма да съжалявате.

fashion.bg ви предлага да опитате продуктите на EXTEND ( 02/ 925 10 55, www.extend-bg.com )
1. CLIP-IN удължение 50см – 380.00лв, 100% естествен косъм, козметика и аксесоари за удължена коса
2. Eyelure удължители за мигли 15.00лв