Маникюр есен-зима 2007/2008

Силвия Мадина

Всеки нов сезон се асоциира с нов цвят, нови тенденции, кройки, дължина на дрехите и разбира се - маникюр. Пъстър или едноцветен, ярко червен или лилав, с цвят на стара мед или загадъчно платинено-антрацитен, маникюрът допълва цялостния ни външен вид. Дълги, наподобяващи произведение на изкуството, като бижу в стил Фаберже, ноктите в тандем с устните, са основния акцент в грима през есента и зимата.

Тенденциите предлагат както семплите и изчистени нокти, така и богато декорираните и обсипани с камъни маникюри. Формата на ноктите трябва да е издължена и тясна и те да са с ръбати краища, а не заоблени.

Маникюр есен-зима 2007/2008

Маникюр в тъмните нюанси на графитено сиво и цвят сепия, придава на ръцете елегантност и загадъчност.

Фолклорният стил с народни мотиви, орнаменти и инкрустации, е подходящ за романтичните дами. Това е най-доброто предложение и за ноктите, офермени в стил „Креатюр” - стилът, при който дължината, формата и цветът на ноктите са избрани в хармония с формата на пръстите и ръцете.

Неизменен хит за сезона са ноктите в металически цветове и нюанси - в златисто, сребърно и платинено. Комбинацията от дрехите в медно - бронзовата гама с бронзов лак е отлична и придава екстравагантна и различна визия. Розовите и шоколадови нотки в бронзовия лак подхождат на всеки цвят кожа.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine