Agnes Westerman за първи път в България

На втори ноември GOLDWELL ни предостави едно изключително цветно изживяване с професионалния си семинар „GOLDWELL – Нови вдъхновяващи техники за боядисване 2016”. Официален гост – артист беше световноизвестната Agnes Westerman, която е един от най-успешните професионалисти в сферата на колористиката и иновативните цветови техники.

Агнес е носителка на множество международни награди, сред които „Фризьор на годината 2013”, „Global Master Colorist KAO”, „Global Hairstylist KAO”, многократен победител в ежегодното холандското състезание за Фризьори „Dutch Hairdresser Awards”.

Agnes Westerman за първи път в България

Събитието се състоя в две част – LOOK & LEARN семинар, който се проведе в Rainbow Plaza, София. На него, отбраната публика от професионалисти във фризьорския бранш, получи възможността да се запознае отблизо с похватите, които холандката е използвала, при създаването на 8 от дефилиращите модели. Прическите на още 4 от тях бяха подготвени директно на сцената - 2 боядисвания, 2 подстригвания в комбинация с моден стайлинг. Публиката беше във възторг от всички12 модела, 12 иновативни техники и 12 завладяващи визии.

Втората част на мероприятието представляваше уъркшоп, проведен в салон ARLET STARS. На него само 12 от най-добрите фризьори в България имаха шанса да се докоснат лично до Агнес и да работят заедно по създаването на най-актуалните за следващата година визии в света на косите.

Agnes Westerman за първи път в България

Agnes Westerman за първи път в България

Подготовката на всички модели се случи в салон “URSULAFASHION art of hair” и в нея се включиха тренерите на GOLDWELL България, Борислав Сапунджиев и Лилия Кирилова, които подкрепяха и подпомагаха Агнес безрезервно през цялото време.

Целият екип на GOLDWELL работи заедно по създаването и презентирането на едни вдъхновели, новаторски и модерни визии, които предстои да виждаме все по често идната година.

Agnes Westerman за първи път в България

Agnes Westerman за първи път в България