MagRuss представи новата колекция лакове съобразена с най-актуалните тенденции за сезона

Между светските вечеринки и всекидневието са допустими и най-смелите интерпретации, но идеалният избор за есента и зимата на сезона 2015/2016 са цветовете с металически отблясък и съблазнителните винени оттенъци.

Те са подходящи както за тържествени случаи, така и по-непринудена обстановка.

Новата колекция лакове Long Lasting Effect Nail Polish е великолепна гама от светли и проблясващи до наситено тъмни и бордо оттенъци. Те съхнат бързо, леко се нанасят и са много трайни!

MagRuss представи новата колекция лакове съобразена с най-актуалните тенденции за сезона

Най-голямо впечатление ни направиха:

Лакът металик
Той създава атмосфера на загадъчност около носителката му, но не неразгадаема и мечтателна, а демонстрира готовност към риск и приключения! Какъвто и цвят на лака да се сте избрали през 2015-2016, с металика той придобива съвсем друго внушение.

Неутралната палитра
Няма как да сгрешите със сегашните тенденции, ако изберете неутралните и естествени оттенъци. Желателно е те да се използват при къси и леко закръглени нокти. Един ярък грим доста добре ще пасне на естествения цвят на лака за нокти.

Тъмните цветове
Бордото и другите подобни оттенъци отразяват прехода от лятото към зимата и винаги са актуални. Без тях не минават нито грънч, нито готическия стил, което можеше да се види на подиумите в Париж и Ню Йорк. Тези оттенъци стоят превъзходни дори на късни нокти.

Червеният
Червеният лак за нокти никога не излиза от мода, той винаги е актуален, винаги е first! В есенната гама той е класически червен и с едва винени и бордо оттенъци, но без осветлени или оранжавеещи тонове.

БГНЕС