Станете част от CND FASHION NIGHT OUT – Есен 2015

CNDтм и Интеркозметика канят всички дами на CNDтм FASHION NIGHT OUT парти - атрактивно модно събитие, по време на което за първи път ще бъдат представени новите есенни тенденции в маникюра.

На 10 септември 2015г. гостите на над 100 престижни салона и центрове за красота в цяла България ще станат част от премиерата на новата колекция на CNDтм CONTRADICTIONS.

Събитието ще започне от 19 часа, когато нейл арт професионалистите ще представят актуалните цветове при ноктите. Те ще дадат съвети на клиентите си как да съчетават маникюра с тоалетите на сезона. Гостите ще могат първи да си запишат час за маникюр с 6-те нови цвята на оригиналния CNDтм SHELLACтм Brand 14+ Day Nail Color или с 8-те нови цвята на любимия CNDтм VINYLUXтм, включени в колекцията. Събитието ще завърши със специално CND парти.

Станете част от CND FASHION NIGHT OUT – Есен 2015

Националната модна инициатива CNDтм FASHION NIGHT OUT се провежда за втори път в България, след големия успех на дебютното й издание през пролетта в София. Този път в нея се включват салони от цялата страна, което ще даде възможност на повече дами да присъстват на модното събитие на 10 септември. На сайта cnd.bg е публикуван списък с контактите на салоните-участници, който се актуализира постоянно. Така желаещите да присъстват на CNDтм FASHION NIGHT OUT могат да изберат салона, който искат да посетят, и да се обадят, за да си запазят място.

Дръзка, динамична и неочаквана колекцията CNDтм CONTRADICTIONS (Противоположности) отправя предизвикателство към почитателите на модата, разчупвайки шаблоните. Вдъхновена от противопоставянето на материи и цветове, тя залага на контраста: кожа & дантела, уличен стил & шик излъчване, метал & перли. Новите есенни цветовете CNDтм SHELLACтм Brand 14+ Day Nail Color и CNDтм VINYLUXтм подчертават този елегантен сблъсък.

„Модните тенденции за сезона представят неочакван сблъсък на смели street елементи и елегантни детайли, които създават динамично съчетание на луксозен блясък и гръндж“, казва съоснователят и стилистичен директор на CND Джен Арнолд. „Дизайните в маникюра разчупват границите с опушени пигменти и хералдични орнаменти. Подчертаните бадемови форми на ноктите са решени в пурпурно и червено - изкуствено състарени, и са обогатени с опушени перли и стоманен финиш“.

Колекцията CNDтм CONTRADICTIONS включва 6 нови цвята на оригиналния CNDтм SHELLACтм Brand 14+ Day Nail Color - Safety Pin, Naked Naiveté, Tartan Punk, Rouge Rite, Poison Plum и Peacock Plume.

Станете част от CND FASHION NIGHT OUT – Есен 2015

А в палитрата на любимия моден лак CNDтм VINYLUXтм са добавени още 8 нови цвята - Safety Pin, Naked Naiveté, Tartan Punk, Rouge Rite, Couture Covet, Peacock Plume, Poison Plum, Grommet.

Станете част от CND FASHION NIGHT OUT – Есен 2015