8 начина да си направите перфектните небрежни къдрици

От няколко години се наблюдава тенденцията жените да изглеждат колкото се може по-небрежно - непретенциозен дневен грим, небрежни къдрици, nude маникюр и т.н. Но само ние си знаем колко труд и усилия изисква постигането на този неглиже вид.

8 начина да си направите перфектните небрежни къдрици

Подбрали сме 8 видеа с уроци за постигане на така наречените небрежни или плажни къдрици (beach waves). Не сме пропуснали да обърнем внимание на дамите с по-къси и средно дълги коси.

1. Къдрици за много къса коса: Ако си мислите, че късата коса не е подходяща за този тип къдрици, определено грешите. Във видеото ще видите как късата коса и небрежните къдрици са родени да вървят ръка за ръка.

2. Къдрици за къса коса, с помощта на маша: Толкова добре стоят къдриците, че може да ви се прииска да си подкъсите дължината на косата.

3. Къдрици за къса коса без да "горите" косата: Това е един добър начин за постигане на тези неустоими къдрици без да мислите за машата за коса всяка сутрин.

4. Къдрици за средно дълга коса : Ако се чудите каква прическа да си направите за офиса или за петъчната вечер с приятели, това е отговора.

5. Къдрици за средно дълга коса без топлинна обработка: Един от начините да се сдобиете с къдрици е чрез сплитането на косата на всевъзможен тип плитки. Вижте една от идеите:

6. Къдриците на моделите на Victoria's Secret: Винаги сте си мечтали да имате къдриците на някой модел, е сега това е възможно:

7. Къдрици за дълга коса с помощта на лента за коса: За тези, които не са почитатели на спането с плитки, винаги има и друг начин.

8. Къдрици за дълга коса направени за 2 минути: Ако природата ви е дарила с чуплива коса, ще се изненадате колко бързо и лесно ще получите желаните къдрици.

Надяваме се, че сме били полезни и сте намерили своя начин за постигане на стилна, лесна и нежна прическа за летните дни!