Свеж летен и лесен дизайн за нокти - мустачки

Този видео урок показва как може лесно и без никакви умения в рисуването на нокти да се сдобиете със свеж и хващащ окото маникюр.

Cute Mustache Nail Art Tutotial

Ще са ви нужни: бледо розов лак за нокти, черен лак за нокти, инструмент за точки, клечка за зъби и топлак. Нека за започваме стъпка по стъпка:

Cute Mustache Nail Art Tutotial1. Нанесете основата - както вече споменахме подходяща основа е бледо розов лак, който придава на ноктите лек оттенък и нежност. Нанесете и изчакайте да изсъхне преди да започнете да рисувате мустачките.


Cute Mustache Nail Art Tutotial2. Направете две точки - с помощта на инструмент за точки, който можете да намерите във всяка дрогерия, направете две точки с черния лак. Не е задължително лакът да е черен на цвят, но изберете тъмен лак, за да се откроява по-добре декорацията.


Cute Mustache Nail Art Tutotial3. Направете две по-малки точки в двата ъгъла на нокътя - с помощта на клечката за зъби направете две малки точици, използвайки черния лак отново.


Cute Mustache Nail Art Tutotial4. Свържете голямата с малката точка - с помощта на клечката за зъби свържете голямата точка от дясната страна с малката точка от прилежащата й страна.


Cute Mustache Nail Art Tutotial5. Свържете голямата с малката точка отгоре - за да оформите мустачките свържете с крива линия двете точки от горната им страна.


Cute Mustache Nail Art Tutotial6. Запълнете оформилата се фигура - с помощта на клечката за зъби запълнете "мустака" с черния лак.


Cute Mustache Nail Art Tutotial7. Направете другата част, като следвате по-горе описаните стъпки. Старайте се двете страни да станат симетрични.


Cute Mustache Nail Art Tutotial8.Нанесете топлак - след като сте приключили с декорацията на ноктите, нанесете топлак за по-голяма устойчивост и по-голям блясък на маникюра.


И воала...