Технологиите съсипват сексуалния живот на жените


Технологиите съсипват сексуалния живот на жените Модерните технологии съсипват сексуалния живот на жените, според които техните съпрузи стават прекалено разсеяни в спалнята.

Повече от една четвърт от жените, близо 28%, твърдят, че електронната поща и интернет комуникацията нарушават техния любовен живот, за което особено виновни са преносимите устройства.

Друг фактор, който разрушава интимността между партньорите е дългото работно време. Това е посочено като причина от 55% от жените, умората е виновна за 83 на сто от дамите, а 74% се оплакват от “прекалената заетост“ на половинката си.

Изследване, направено от фармацевтичната фирма “Байер“ показва, че през последното десетилетие жените са загубили сексуалното си желание. Една на всеки пет жени споделя, че страхът от бременност я потиска в спалнята. Проучването показва,че британските жени правят секс средно по 1,4 пъти седмично, но 6 на всеки 10 жени между 25 и 34 биха искали по-активен сексуален живот. 65% от тях казват, че техните половинки не полагат достатъчно усилия в леглото, но въпреки това една на всеки три жени признава, че никога не поема инициативата и чака мъжът да направи първата крачка. Четири на всеки 10 жени споделят, че с един комплимент са готови да скочат под чаршафите.

Разочароващо в цялото проучване е фактът, че една трета от жените не са се чувствали секси повече от месец, а 14 на сто твърдят, че никога не са се чувствали секси. /БГНЕС