На фокус: комбинация велур и кожа

Нова тенденция при ботушите тази зима - комбинация от естествена кожа и естествен велур. Интересно съчетание на два естествени материала, придаващи на обувката стил и изисканост. Представяме ви няколко интересни модели от българските обувки Gido, които можете да си купите и онлайн.

На фокус: комбинация велур и кожа Дамски ботуши, изработени от естествена кожа и велур. Комбинация от черен велур и кафява кожа. С декоративни елементи за перфектен завършек на обувката. На средно висок дебел и стабилен ток. Ботушите са подходящи за носене в студените зимни дни и отлично се съчетават с всякакъв тоалет. Стилно изкушние, което можете да добавите към колекцията си от зимни обувки. Ваш приятел срещу студа.


На фокус: комбинация велур и кожа Модел дамски ботуши, изработен от мека естествена кожа в комбинация с естествен велур с топъл хастар и метален аксесоар.

В основата на ботуша, т.нар. швейцарска шарка за допълнителен финес и стил. Нотка на грънч излъчване и каубойски преживявания.


На фокус: комбинация велур и кожа Дамски ботуши Chio представляват модерна комбинация от естествена кожа и велур, без цип. Подходящи за сухо време.

Комбинация от два нюанса на кафявото. Тънката подметка прави модела спортен и би могъл да се съчетае с дънки и ефектно яке.


На фокус: комбинация велур и кожа Този стилен дамски ботуш е изработен от естествена кожа, с велур.Комбинацията между двата контрастни цвята обогатява външния вид на ботуша и го прави лесно съчетаем с повече цветове.

Средно високия ток не го поставя в определена категория, а го причислява и към ботушите на ток и към по-ниските варианти. Височина на тока - 6см.


На фокус: комбинация велур и кожа Ботушите са изработени в актуална комбинация от първокласни естествена кожа и естествен велур. Благодарение на съчетанието от елегантна визия и удобството, което предлагат, те са идеален избор дори и за най-забързаното работно ежедневие.

Безспорно преимущество на модела е задигнатото и стабилно ходило, което няма да ви подведе и в най-снежното време.


На фокус: комбинация велур и кожа Най-продаваният модел на GIDO за 2012 година! Уникален италиански дизайн, произведено в Пещера, България. Тези дамски ботуши съчетават в себе си естествена кожа и велур, като тази комбинация се допълва от стилен аксесоар. Само за дами със стил и усет към модерното!

Най-хубавото на тези ботуши е, че те са не само страхотни на вид, но и изключително удобни и надеждни, произведени с най-качествените материали във фабриката на GIDO в Пещера.


На фокус: комбинация велур и кожа Пред вас е едно от най-луксозните изкушения от Колекция GIDO Есен-Зима 2013/2014! Тези уникални дамски ботуши са създадени в невероятно стилна комбинация от първокласна естествена кожа и естествен велур. Дизайнът е изключително актуален и оригинален – дело на талантливия екип от български и италиански модни специалисти на GIDO. Моделът е изработен с внимание и към най-малкия детайл – от практичното закопчаване и удобното ходило, прилягащо перфектно към стъпалото, до елегантните кожени акценти, които ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате божествено.

На фокус: комбинация велур и кожа ТОП модел от Колекция GIDO Есен-Зима 2013/2014! Тези великолепни дамски ботуши са създадени, за да ви дарят с усещане за лукс и божествена визия! Произведени са от качествена естествена кожа в актуална комбинация с първокласен естествен велур. Оригиналният италиански дизайн ги превръща в незаменим и ултрамодерен акцент към любимите Ви тоалети, а удобното ходило ги прави подходящи и за най-динамичните дни и нощи.



obuvkigido