Искате парфюм? А кога сте родени?

Светлана Видинска

Искате парфюм? А кога сте родени?Всяка жена има свой характер, индивидуалност и... парфюм. Любимият аромат зависи от толкова много неща - стил, вкус, дори пари, но според астролозите най-важен е денят, в който сме родени! Проверете сами дали е така:

Понеделник

Жените, родени в първия ден от седмицата се отличават с подвижност и стремеж да успеят във всичко и навсякъде. Ето защо са толкова изпулсивни, но също така и непоследователни. За такава натура подхождат уханията на Изтока: амбра, ванилия, карамфил. През деня могат да ползват тоалетна вода с аромат на екзотични плодове –мандарина, лайм и т.н..

Вторник

Децата на вторника са добри, ласкави и нежни. И не само, че са чувствителни, но и имат способността да гледат света през розови очила. Затова им е нужен парфюм, който да подчертава тяхната изтънченост и деликатност. Идеални са сладникавите аромати – розата е тяхното цвете!

Сряда

Родените в сряда са неистови оптимисти, любопитни и оригинални особи. Тези дами имат встестранни интереси, обожават спорта и танците. Без съмнение им подхождат свежи, тревисти аромати, спортни линии парфюми – морски бриз или лотос. Вечер могат да се обгърнат с ухание на мускус. 

Искате парфюм? А кога сте родени?

Четвъртък

Меланхолични натури, склонни към философстване и размишления. Понякога мечтателни и неуверени. Свежите цветно-тревисти аромати (например фрезия или теменужка) са способни да подчертаят чувствеността им и придадат неповторимо очарование.

Искате парфюм? А кога сте родени?

Петък

Петъчните дами са фатални красавици, загърнати във воал от загадъчност и тайнственост. Превъзходно допълнение към техния сексапил и ярка външност ще станат тежките аромати в ориенталски стил, най-необичайните и екзотични комбинации – пачули, мирта, амбра и т.н.

Искате парфюм? А кога сте родени?Събота

Екстравагантността и яркостта не са тяхна стихия. Спокойни, уравновесени, с чувство за такт, тези дави прекрасно разбират, че техният избор е класиката. Дълготрайни, но не твърде тежки аромати като лайм или черна боровинка например. През деня е добре да ползват само тоалетна вода, а парфюмите да оставят за вечерта.

Неделя

Дъщерите на най-празничния ден са весели и и позитивни, с добро чувство за хумор. Може би се обличат малко ексцентрично, но пък им отива. За тях са парфюмите с аромат на лавандула и горски билки – мента, мащерка. Тръпчивият и силен аромат е чудесен избор!

А кой е вашият парфюм?