Двойно изкушение. Устни в тон с маникюра

Светлана Видинска

Ако сте избрали огненочервено червило, нищо не пречи да заложите на същия горещ до пръсване маникюр. Тази пролет е повече от желателно цветът на устните и ноктите да съвпада!

Карминено червено от Диор

Аленото червило с едва доловим мек блясък е звезда в пролетния грим 2012 на Dior, особено в комбинация с не по-малко палав маникюр. Устните са пухкави, ноктите къси и заоблени – какво повече е нужно за секси настроение! Къса или прибрана назад, косата дава възможност всички погледи да се приковат в родения за целувка макиаж!

Устни в тон с маникюра

Сливово от Дона Каран

Ако сте в плен на тъмни страсти, защо не изберете дълбоките и мистични сливови нюанси от Donna Karan? Най-пурпурните, граничещи с черно нокти подсилват ефекта от бюргундското червило. Бледата кожа, недокосната от руж или брозант разгръща до край потенциала на този опасен дует.

Устни в тон с маникюра

Телесно от Армани

Тази пролет най-съблазнителните и свежи отттенъци са nude. Ако не ви се вярва, просто погледнете нежните устни и нокти в светло бежово в колекцията на Giorgio Armani. Телесният лак по уникален начин удължава пръстите, а лекият гланц върху червилото подсказва, че дневният грим може да прелее в най-страстната вечер.

Устни в тон с маникюра

Ягодово от Готие

Апетитното, искрящо червено на зряла ягода е изборът на Jean Paul Gaultier. Късите нокти и плътни устни изпъкват повече от всякога на фона на неутралния, почти невидим макиаж на очите. Топлите телесни сенки подчертават ослепителните цветове на червилото и маникюра, създавайки образ на чистокръвна лейди.

Устни в тон с маникюра

Бордо от Лоуe

За още повече жизненост опитайте двойна доза от пленителното бордо. Устните с винен оттенък и съвпадащият лак от Loewe са в основата на най-очарователния вечерен образ. Динамичното дуо няма нужда от никакви аксесоари – разчитайте на цвета да привлече всички погледи. Важно е червилото и ултракъсият маникюр да бъдат матови – без излишен блясък, за по-стилно излъчване.

Устни в тон с маникюра

Независимо коя комбинация ще изберете, резултатът е двойно изкушение... Кой може да устои?


Снимки:

1-Dior
2-Donna Karan
3-Giorgio Armani
4-Jean Paul Gaultier
5-Loewe

Фото: louloumagazine.com