ПРИЛИВ НА ЕНЕРГИЯ С НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА
NIVEA FOR MEN SPORT

NIVEA FOR MEN SPORTNIVEA FOR MEN SPORTСерията NIVEA FOR MEN Sport създаде два нови продукта. Ободряващото чувство и приливът на енергия идват с новите гел за бръснене и лосион за след бръснене NIVEA FOR MEN SPORT. С екстракт от морски минерали и Provitamin B5, серията на NIVEA FOR MEN помага на кожата на тялото и лицето да се чувства освежена и ободрена. Екипното действие на гела и лосиона за бръснене, душ гела и дезодоранта напомня, че истинският успех се дължи на отборния дух и сила.

Технологията Ultra Glide Technology на NIVEA FOR MEN SPORT гел за бръснене подпомага внимателното и гладко бръснене. Стимулира и успокоява кожата, като я защитава от раздразнения и микро порязвания. Ободряващият аромат на цитруси, в комбинация с мъжествени нотки, дава допълнителен енергиен заряд на лицето.

Леката формула на NIVEA FOR MEN SPORT лосион за след бръснене се абсорбира бързо, за да дари кожата с дълготрайно чувство на свежест и да подпомогне възстановяването й.

NIVEA FOR MEN SPORTNIVEA FOR MEN SPORT

Дезодорант спреят от серията побеждава изпотяването и осигурява 48-часова защита.

Душ гелът с цитрусов аромат и морски минерали е подходящ както за коса, така и за тяло. Той придава мъжествено ухание и неповторимо усещане за чистота

Лосионът за след бръснене и гелът за бръснене се присъединяват към серията NIVEA FOR MEN SPORT и заедно с душ гела и дезодорант спрея са един наистина силен и успешен отбор в грижата за кожата.

NIVEA FOR MEN SPORT