NIVEA FOR MEN с нова мъжка серия за оптимална грижа за кожата и енергиен заряд

  NIVEA FOR MEN с нова мъжка серия за оптимална грижа за кожата и
енергиен заряд

Метросексуален, мачо или консервативен – съвременният мъж иска да бъде в добра кондиция и да притежава нужната енергия, за да се справи с всички задачи, които му предстоят. На работата, в къщи, във фитнес клуба или с приятели, съвременният мъж има нужда от енергия и време за себе си.

Мъжът на нашето време знае как да се грижи за себе си и грижите за неговия външен вид и тонус са задължителна част от ежедневните му занимания.

Съвременният мъж знае, че не трябва да използва козметиката на жена си или приятелката си – мъжката кожа е различна от женската и за нея са необходими специални продукти.

Мъжът знае, че грижата за кожата му не се изчерпва само с бръсненето, а включва няколко стъпки. Най-напред кожата трябва да бъде почистена - сутрин и вечер, с измиващ продукт.
Следва бръснене и успокояване на кожата.
Специална грижа се полага за очите, за да се премахнат торбичките, тъмните кръгове и се изгладят бръчките.
Специални нужди има и останалата част на лицето – нанасяне на продукт с по-лека формула като гел или по-интензивният вариант – крем, подхранва и хидратира уморената кожа.

  NIVEA FOR MEN с нова мъжка серия за оптимална грижа за кожата и
енергиен заряд

NIVEA FOR MEN представя нова серия специализирани продукти за мъже, които доставят необходимата енергия и цялостна грижа за кожата на лицето.

Серията съдържа шест продукта, четири от които са нови - Ревитализиращ рол-он за около очите, Балсам за след бръснене с двойно действие, Ревитализиращ измиващ гел и Ревитализиращ гел за бръснене.
Останалите два продукта, познати на нашия пазар, са Ревитализиращ гел за лице и Ревитализиращ крем за лице.

С шестте продукта в серията NIVEA FOR MEN се покриват основните стъпки в грижата за лицето на мъжа – почистване, бръснене, успокояване и подхранване.

NIVEA FOR MEN Ревитализиращ измиващ гел
Стъпка 1 – почистване на кожата /сутрин и вечер/


Миниатюрните частици в гела масажират и енергизират уморената кожа, като почистват кожата в дълбочина и премахват излишния себум. В същото време, формулата омекотява космите на брадата, така че бръсненето им след това става изключително лесно.

За първи път коензим Q10 се използва в почистващ гел за лице. Той не само предпазва кожата от изсушаване, но също така дава усещане за удивителна свежест.

Новите ревитализиращи продукти от NIVEA FOR MEN са основани на два принципа: лесна употреба и мигновен ефект. За първи път коензим Q10 се интегрира като активна съставка в измиващ гел и гел за бръснене.

NIVEA FOR MEN Ревитализиращ гел за бръснене
Стъпка 2 - бръснене


След нанасянето на гела върху лицето и прокарване ножчето за бръснене по кожата, активната съставка Q10 се задейства и придава на кожата нужния тонус за началото на един динамичен, успешен ден.

Благодарение на иновативната си формула гелът подготвя оптимално кожата за бръснене. Космите по лицето стават много по-меки, а отстраняването им – по-лесно и ефективно.

  NIVEA FOR MEN с нова мъжка серия за оптимална грижа за кожата и
енергиен заряд

NIVEA FOR MEN Балсам за след бръснене с двойно действие
Стъпка 3 – успокояване на кожата след бръснене


Бласамът дава всичко, което мъжете търсят - мултифункционалност, употреба без много усилия и незабавно освежаване.

С успокояващата си формула, балсамът облекчава раздразненията след бръснене и прави кожата мека, свежа и гладка. Съставката Q10 ревитализира уморената и стресирана кожа, като й доставя енергия и хидратация.

NIVEA FOR MEN Ревитализиращ рол-он за около очите
Стъпка 4 – енергия и оптималната грижа


Както всички знаем, умората си личи най-вече по очите. Продуктът за околоочния контур се нанася само с едно движение върху кожата под очите и осигурява мигновени резултати. Охлаждащото метално топче позволява бързо и точно нанасяне на ултралекия флуид с Q10 точно там, където е необходимо и без нужда от втриване и масажиране на кожата.

Заличава тъмните кръгове и торбичките под очите, както и следите от умората и стреса. Добре е да се използва сутрин и вечер.

NIVEA FOR MEN Ревитализиращ Гел за лице – енергийната напитка сред продуктите за грижа за лицето!

Формулата с Q10 стимулира естественото обновяване на кожата и подпомага нейното възстановяване в следствие на ежедневния стрес.

Ултра леката, флуидна консистенция на гела мигновено се абсорбира без да оставя лепкав или мазен слой върху кожата.

Гелът е с по-лека формула в сравнение с крема и може да се използва сутрин и вечер.

NIVEA FOR MEN Ревитализиращ крем за лице – оптималната грижа за стресираната кожа

Активните съставки Q10, витамини и специална система от UVА/UVB филтри предотвратяват преждевременното състаряване на кожата, борят се със свободните радикали и снабдяват кожата с хидратация.

Резултатът е жизнена, релаксирана, свежа кожа, готова да се възползва от предизвикателствата на живота – по всяко време на денонощието.

  NIVEA FOR MEN с нова мъжка серия за оптимална грижа за кожата и
енергиен заряд


Снимки: Nivea