Тайният код на съблазняването


Джорджо Армани - име отдавна превърнало се в символ на изискаността и елегантността на светския елит. Това да облечеш костюм на Армани означава, не само да демонстрираш материалния си статус, но и да направиш неофициална заявка за собствените си стил и предпочитания. А това да притежаваш новия дамски аромат на “модния император” - Armani "Code", може да значи само едно - че си се сдобила с тайния код на съблазняването. Според самия дизайнер този таен код, който дава силата да съблазняваш, го знаят само жените, а жената, която притежава този код, е много чувствена и знае как да разкрие своята същност.

На въпроса "Коя е самата жена", Джорджо Армани отговаря: "...Истинската жена! Тази, пред която се прекланям. Тя има интелигентен поглед, притежава увереност и решителност, реагира бързо и лесно се променя. Тя е едновременно недостъпна и закачлива, властна и нежна, дръзка и уязвима, авантюристка и изискана. Тя е способна на всичко, тя е свободна."

Миксът от топли портокалови цветове, с меки нотки на ванилия, жасмин и джинджър прави новия парфюм уникален. Потънал в искрящите отблясъци на синьото и облечен в разкошна черна дантела парфюмът на Armani е новото оръжие за масово съблазняване.