Бързо и трайно отслабване с трансдермални пластири №1 в Европа

Температурите се повишават, скоро идва пролетта, а неусетно след нея ще дойде пак лятото. Деколтетата ще станат по-дълбоки, дрехите по-оскъдни, запознанствата по-лесни, купоните по-буйни... Пак ще извадим от гардероба секси дрешките и предизвикателните бански. „Но защо дрехите от миналото лято не ми стават...” „Защо не си спазих новогодишното обещание да ям по-малко по празниците...” „Защо пак не намерих време да спортувам преди да се разголя за лятото и всички да ми видят любовните дръжки”. Познати ли са ви тези въпроси. Когато се погледнете в огледалото, иска ли ви се да ги няма всички онези тлъстинки по корема, бедрата и ханша? Да не се притеснявате да се съблечете на плажа по бански? Да се чувствате добре в тялото си и със самочувствие? Разбира се, че искате. Всички го искат.

Бързо и трайно отслабване с трансдермални пластири Точно затова ще ви представим най-новата технология за отслабване, която превзе Европа и САЩ, а вече е и в България - трансдермалните пластири SLIM WEIGHTTM. Създадени да повишат метаболизма и в същото време да потиснат апетита ви. Какъв е крайния резултат? БЪРЗО И ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ! Така както дълги години вече никотиновите трансдермални пластири са перфектното решение за отчаяните пушачи, които искат да откажат цигарите, така и пластирите за отслабване са най-новото оръжие в борбата с излишните килограми. Тези малки залепващи се пластири съдържат само натурални съставки, като са абсолютно безопасни и без никакви негативни ефекти. Този нов тренд се оказа вече много популярен и сред някои знаменитости, като Парис Хилтън например, която наскоро беше забелязана от OK!MAGAZINE да носи с гордост подобен пластир за отслабване.

Традиционно продуктите за отслабване се произвеждат под формата на таблетки. Не знаем дали сте наясно обаче, че до 85-90% от съставките съдържащи се в тях се разрушават или неутрализират в стомаха, червата или черния дроб, преди дори да навлезнат в кръвния поток! Всъщност изследвания показват, че едва около 5% от съставките приемани през устата достигат до клетките, където всъщност са необходими. Поради този факт, се нуждаете от по-висока доза, така че организма ви да абсорбира нужното количество, за да се постигне желания ефект. По-висока доза означава, повече продукти, повече продукти означава по-висока цена и най-вече по-голям риск за вас от нежелани странични ефекти. Дали наистина искате толкова излишни субстанции да преминават през стомаха, червата и черния ви дроб? Не мислим така!

Бързо и трайно отслабване с трансдермални пластири Пластирите Slim Weight™ използват върхова технология, за да доставят на организма ви необходимите съставки трансдермално, което позволява да се постигне желаният ефект с многократно по-малка концентрация на съставки, които не преминават през храносмилателния тракт и черния дроб, а навлизат директно в кръвния поток и от там в клетките. Съставките се освобождават постепенно и равномерно в рамките на 24ч, което клинично е доказано като много по-ефективен метод за отслабване, отколкото другите традиционни методи, при които съставките се приемат 3-4 пъти на ден.

Едно от най-големите предимства на този продукт е, че пластирите могат да бъдат дискретно поставени на всяко едно място от тялото, така че само вие да знаете, че отслабвате. Те се слагат само по 1 път на ден и съдържат тежката артилерия на световната диетичната индустрия - Кафяви водорасли /Fucus Vesiculosus/, 5-HTP /5-ХИДРОКСИТРИПТОФАН/, Гуарана, Цинков пируват, DHEA, Yerba Mate, Ленено масло, Лецитин, Ел-карнитин и Цинков цитрат. Съставката 5-HTP, например поддържа стабилно нивото на серотонин /химична съставка в мозъка, която при спад на нейното ниво предизвиква глад за сладко и склонност към преяждане/. Натуралния стимулант Гуарана, позволява на тялото ви да гори мазнините по-бързо и потиска апетита. Лененото масло ви набавя две от най-важните мастни ненаситени киселини. Лецитинът помага да разграждате мазнините и холестерола. Ел-карнитина засилва горенето на мазнините. Цинковия пируват повишава издръжливостта.

Бързо и трайно отслабване с трансдермални пластири Д-р Тим Търлингс – изпълнителният директор на холандската фармацевтична компания, производител на пластирите Slim WeightTM, заявява че те осигуряват лесен и безпроблемен начин за трайно отслабване: „Всяка седмица ние сме свидетели на появата на нова магическа диета, без значение дали това ще е свързано с избягването на въглехидратите или ще означава да ядете само супа. Хиляди хора по света се борят усилено да свалят излишните килограми, а тези комплицирани диети правят процеса допълнително още по-сложен. Само с един залепен пластир на ден вие може да горите повече калории и да намалите приема на храна, без да променяте стереотипа си на живот. Без специални храни, без ужасни хапчета за пиене, само с един малък пластир залепен на тялото ви. Пластирите повишават способността на тялото ви да гори излишните мазнини, които то получава с храната, докато в същото време намаляват апетита и склонността към преяждане. Ще консумирате по-малко мазнини, а тези които приемате ще се разграждат по-бързо.” Д-р Тим Търлингс смята, че във връзка с все по-забързания ни начин на живот, хората предпочитат най-вече лесни методи за отслабване, които дават резултати бързо. Много хора с наднормено тегло използват извинението, че просто нямат време да се хранят и упражняват правилно. Здравословната диета и редовните упражнения са ключът да се поддържаме във форма, но ако наистина нямате времето и волята да го правите трябва да намерите работеща алтернатива. За щастие нашите трансдермални пластири могат да ви помогнат.

Трансдермалните пластири Slim WeightTM се разработват и произвеждат от утвърдена холандска фармацевтична компания – Roduve Healthcare Solutions. Те са дишащи и водоустойчиви и не на последно място на страхотна цена! Може би поради всичко това те са класирани от множество независими експерти, интернет страници и клиенти, като пластири №1 за отслабване!

За повече информация и поръчки: www.slimweightpatch.bg