Празнична колекция на Topshop - Коледа 2010


Коледа е почти тук. Така че, това е точното време да се отдадете на празнично настроение с някои шикозни и топли празнични дрехи. За този сезон, Topshop разкри вълнуваща и обещаваща колекция от зимни облекла, интересна смесица от различни тенденции и цветове, която би се харесала на всяка модерна жена.

В колекцията на Topshop за Коледа 2010 виждаме впечатляваща смесица от пера, кожа, пайети и вълна, декорация към официални палта и вълнени жилетки, които ще ви топлят през студените, зимни дни.

Празнична колекция на Topshop - Зима 2010

Празнична колекция на Topshop - Зима 2010

Празнична колекция на Topshop - Зима 2010

Зимното облекло не значи непременно, че не може да сте секси. В колекцията не са пропуснати и прозрачните рокли, къси, кожени поли, бюстиета и корсети, както и официални рокли за новогодишната нощ.

Празнична колекция на Topshop - Зима 2010

Дрехите от колекцията на Topshop със сигурност ще бъдат модерни през следващите няколко месеца, така че побързайте да обновите гардероба си преди Коледа. В сайтът на марката, www.topshop.com, вече се предлага и доставка до България, на цена от 6 паунда. Ако направите поръчката си до 9 декември, Topshop ви гарантира, че ще я получите преди празниците.