Сексапил и бохемски чар с колекция есен-зима 2010-2011
на Емилио Пучи


Теодора Денева

Сексапил и бохемски чар с колекция есен-зима 2010-2011 на Емилио Пучи И тази година от колекцията на Емилио Пучи за сезон есен-зима 2010/2011 лъха лукс и бохемски привкус. За трети пореден сезон дизайнерът Peter Dundas смело залага на сексапила и това прави колекцията по-фантастична от всякога.

"Исках да създам нещо величествено и запомнящо се" - откровено казва Dundas.
Без съмнение тази колекция е предназначена за онези, които ходят по червения килим. Тъмновиолетова дълга рокля от жарсе, със скандално дълбоко изрязан гръб бе първият модел, с който модната къща откри ревюто си.

Интерпретация на класически рокли с пискюли, ресни и златни бродерии в стил хипи от седемдестетте, къси и сексапилни черни рокли с бродирани дантели, златни пискюли и пера, както и много прозрачна рокля, богато украсена със златни бродерии. Определено с това целта на Peter Dundas да направи една запомняща се колекция за 2011 година е достигната. Дрехите са уникални по своя дизайн, а детайлите по тях зашеметяващи. Определено моделите показани от модната къща са достойни за филмови звезди и рок величия.

Сексапил и бохемски чар с колекция есен-зима 2010-2011 на Емилио Пучи

Снимки: planetaguayaba.blogspot.com