Тенденции в прическите есен-зима 2010-2011


* Актуални през новия сезон са прибраните коси и леко разрошените къдрици

Тенденции в прическите есен-зима 2010-2011Сред хитовете на предстоящия есенно-зимен сезон ще бъдат ретро вълните и коковете - както небрежно прихванати в долната част на тила, така и високите загладени кокове тип "балерина".

Изключително актуалните през лятото плитки отстъпват своето място на "конските" опашки, често изнесени асиметрично отстрани на главата. Небрежните, леко разрошени къдрици продължават да бъдат любими на всички дами, които не желаят да отделят много време и усилия за прецизно оформяне на своята прическа и освен това придават много настроение и свежест.

Тенденции в прическите есен-зима 2010-2011Актуалното за последните няколко сезона късо подстригване с дълъг асиметричен бретон продължава да е водеща тенденция, особено сред по-младите жени. Карето, от своя страна, за есента е в малко по-удължен вариант и стига до под брадичката, без да е толкова силно изкосено отзад, както досега. Червеникавите тонове, които за известно време бяха пренебрегвани, тази есен правят своето голямо завръщане, особено при кичурите и най-вече в медно-червената гама.

Но тъй като лятото е вече зад гърба ни, преди да предприемете каквото и да било е необходимо да подготвите и освежите косата си за новия сезон, така че хем да сте в крак с модните тенденции, хем да възвърнете здравия й и красив вид. Понякога е доста трудно да се възстановят щетите, причинени от силното слънце и морската вода, но с нужната професионална помощ и малко усилия от ваша страна, ще успеете да си върнете обратно блясъка и жизнеността на косата.

Тенденции в прическите есен-зима 2010-2011