Свещи от пчелен восък - един уханен свят


Свещи от пчелен восък - един уханен свят Най-ранните известни свещи са се появили в Китай и Япония преди около 200 г. пр. Хр и са били направени от китова мас. Оттам насетне материалите, съставът и видът на свещите са били променяни многократно, докато стигнат до днешния си вид – функционални, удобни и издържащи над 10 часа. В днешно време свещите не се използват само в религиозни ритуали или като късче светлина – вече има плаващи свещи, ароматни свещи и др. Те са начин да се откъснем за малко от ежедневието си и да потънем в благоухание и мечти.

Свещите, изработени от чист пчелен восък са наситени с магията, вложена от пчелите, а техният естествен аромат на восък и мед отвежда в един чуден, шарен и уханен свят.

Свещи от пчелен восък - един уханен свят Друго предимство на тези свещи е, че восъкът има пречистващо действие. Той улавя отрицателните лъчения и ги трансформира в уют и светлина.

Ароматерапията със свещи е незаменима ако искаме да се отпуснем и да забравим за проблемите – неповторимият аромат на мед от пчелния восък очарова и същевременно обгръща със своето благотворно въздействие.

За релаксирането и отпускането помага и уюутната атмосфера, създадена от свещите, сложени в стаята, вашият дом или работно място. Създадените уют, красота и хармонична атмосфера с танцуващ аромат и светлина ще ви накарат да прогоните лошите мисли и да се насладите пълноценно на момента за релакс.

Ако държите на качеството, харесвате красивото и изящното и проявявате грижа за природата – правилният избор е свещ от пчелен восък.

Свещите, направени от пчелен восък са с неповторим, отпускащ аромат. С тях ще се погрижите не само за физическото си здраве, но и за топлината на душата си.

Останалите неща, които трябва да знаете за тези ароматни свещи са:

Свещи от пчелен восък - един уханен свят 1. Свещите чист пчелен восък имат неповторим аромат на восък и мед.
2. Напълно подходящи са за АРОМАТЕРАПИЯ – наслаждавайте са на аромата им.
3. Тези свещи не капят и горят чисто и искрящо!
4. Ръчно изработените свещи от пчелен восък са луксозен подарък за вас, вашия дом и вашите близки и приятели.
5. Поръчвайки свещ от Аркобо трябва да знаете, че всяка една от тях е ръчно изработена с внимание и грижа за околната среда.
6. В свещите на Аркобо с аромат на мед няма изкуствени добавки, ацетони, катрани, цинк, олово и петролни продукти. Те са екологично чисти и 100% натурални.
7. Фитилите, които са използвани, са изработени изцяло от памук и са без химически добавки, което е изцяло съгласувано с идеята за чиста околна среда, природосъобразен начин на живот и стремеж към доброто.
8. Свещите от чист пчелен восък на Аркобо, горят напълно естествено, така както са горели и преди хиляди години.
9. Свещите, изработени от пчелен восък, не увреждат здравето! Те са предпочитани от хора с алергии и хора водещи природосъобразен начин на живот, защото са в съзвучие и хармония със здравето и природата.

Свещите, които виждате на снимки и може да поръчате директно от интернет страницата на Аркобо, са харесвани, предпочитани и високо ценени не само заради уникалността, качеството и ниските цени, а и заради уханието, магията и хармоничната атмосфера, която създават за този, който украси с тях своите мигове.