NIVEA DEODORANT Calm & Care - Ефективна защита и възстановяване на кожата след бръснене

NIVEA DEODORANT Calm & Care За милиони жени по целия свят бръсненето на подмишниците е ежедневна процедура. Това обаче наранява деликатната кожа, въпреки че не винаги може да се види.

Подмишниците са неудобно за бръснене място, поради многото извивки и неравности, затова когато се бръснете, отстранявате и част от кожата. Почти невъзможно е да избегнем мънички порязвания с острието на самобръсначката по най-горните слоеве на кожата.

Специалистите на NIVEA предприеха действия в тази насока. Те подбраха и комбинираха специални активни съставки, за да създадат формула, която помага да се облекчат раздразненията, да се успокои кожата и да се подпомогне нейното възстановяване.

Резултатът е NIVEA Calm & Care - ново поколение дезодоранти.

Научният екип е почерпил вдъхновение от съставки, които са доказали своите благоприятни свойства в козметични продукти за лице:

Ценни липиди – масла, които подхранват кожата, правейки я мека и гладка, и я предпазват от изсушаване.
Хамамелис – добре познат с противовъзпалителните си свойства, идеален за успокояването на раздразнената кожа незабавно след бръснене.
Пантенол – разновидност на Витамин В, „витамин на красотата”, който се използва за хидратиране на кожата и стимулиране на метаболизма в кожните клетки.

 NIVEA DEODORANT Calm & Care  NIVEA DEODORANT Calm & Care

Кожата на подмишниците е не само по-подхранена, но и по-свежа. В допълнение към успокоителните си и разкрасяващи свойства дезодорант NIVEA Calm & Care предлага защита със свеж, женствен аромат. Той комбинира надеждната 24-часова защита с великолепен летен дъх на грейпфрут, лилии, теменужки и жасмин.

 NIVEA DEODORANT Calm & Care




Препоръчителна цена:
Спрей 150 ml. - 4.99 лв.
Рол-он 50 ml. - 4.99 лв.
Стик 40 ml. - 4.99 лв.


За повече информация:
www.nivea.bg
Мира Гатева – 0885/ 144 930; mgateva@veritaspr.bg
Анета Русковска – 0887/ 748 622; aneta@salvebg.net