Добавете малко от искрата на Lindor в дома си тази Коледа

* Бонбоните Lindor - вашият помощник в Коледните приготовления

За много хора украсяването на дома за Коледа е истинското начало на празничните дни. Тогава с удоволствие можеш да посрещнеш всичките си роднини и приятели в Коледна атмосфера и празничен уют.

Но не става ли с всяка изминала година все по-трудно да постигнеш стил и атрактивност в създаването на Коледната украса за дома?

Защо не пробваш нещо различно тази година и не използваш любимите си шоколадови изкушения, за да декорираш в къщи? Ще постигнеш не само отлични, а и много вкусни резултати!

Коледните червени, бели и златни цветове на бонбоните LINDOR са изключително подходящо и оригинално допълнение към домашната Коледна украса. Освен това служат не само, за да радват окото, а и за да ви осигурят незаменими мигове наслада от нежно топящ се шоколад, създаден от страстта и отдадеността на майсторите на шоколада Lindt. Споделете тези мигове с Коледните си посетители, за да ги впечатлите!

Интериорният стилист Ангела Макфарлан от Великобритания споделя:

”Шоколадовите бонбони LINDOR винаги са били любимия ми начин да се поглезя. Те са и перфектното допълнение към Коледната ми украса. И защото са специални, трябва да се използват така, че да привличат вниманието от пръв поглед. Не мога да се сетя за нещо по-подходящо, което да присъства на срещите с най-близките ми приятели. Чисто задоволство само за мен, което съм пожелала да споделя с тях на Коледа!”

Добавете малко от искрата на Lindor в дома си тази Коледа

Традиционна Коледа

Коледният венец е универсален елемент от Коледната украса. Докато повечето венци, които можете да си купите готови от магазина - били те за закачане на външната врата на дома или за декорация на Коледната трапеза - изглеждат подобни, то вие можете да си направите свой напълно оригинален.

Опитайте декорация с кръглите шоколадови вълшебства LINDOR! Ще останете изненадани от приказния ефект на цветно опакованите шоколадови сферички върху зелените борови клонки! Формата им кореспондира съвършено добре с тази на кръглия Коледен венец и декорацията изглежда хармонична и впечатляваща от пръв поглед!

Другото, което ще ви изненада е изключителната лекота, с която се прикрепят към боровите клонки на венеца.

Съвет: Уверете се, че бонбоните са достатъчно далеч от запалените свещи! Единственото място, където разтопянето на нежния шоколад ще ви донесе истинско удоволствие, е устата ви!

Добавете малко от искрата на Lindor в дома си тази Коледа

Само за теб

Салфетките са прекрасен начин да добавите цвят на масата. Особено, ако им вдъхнете живот и ги персонализирате с помощта на любимия си шоколад. Използвайте изчистени кремави или златисти салфетки, разположете в средата им три коледни бонбона LINDOR и привържете с панделка. Не се колебайте да добавите клонка или сушени плодове, ако имате нужда от повече колоритност.

В центъра на събитията

Превърнете Коледната трапеза в неповторимо произведение на изкуството със зашеметяващ детайл в центъра й! Използвайте стойка за сладкиши, фруктиера или импровизирайте с налични съдове с ефектна и подходяща за случая визия и форма. Разположете вашата селекция от кръглите шоколадови бонбони

LINDOR и декорирайте с клонки, сушени плодове, борови иглички. Само не прекалявайте! Обикновено по-малкото се оказва повече! При всички случаи ще постигнете търсения „уау” ефект още с влизането на гостите в стаята!

Съвет: Не претрупвайте масата! Съветът на LINDOR е да изберете една от посочените тук идеи и да акцентирате на нея при декорацията на трапезата! Така тя ще се отличи и изпъкне, а заедно с нея и вие в очите на гостите си!

Съвет: Уверете се, че бонбоните са достатъчно далеч от запалените свещи! Единственото място, където разтопянето на нежния шоколад ще ви донесе истинско удоволствие, е устата ви!

Добавете малко от искрата на Lindor в дома си тази КоледаДобавете малко от искрата на Lindor в дома си тази Коледа

Заповядайте! Седнете!

Предварително определеното място за всеки един гост на Коледната трапеза създава още по-празнично и тържествено настроение и прави преживяването около масата наистина специално. Изберете покривка за маса със златист или сребрист цвят, за да подчертаете коледния блясък и използвайте червени бонбони LINDOR, за да я накарате да искри! Върху всяка картичка с име сложете червен шоколадов бонбон и небрежно разпръснете останалите по масата. Гостите ви няма да устоят на изкушението! До времето за кафе масата непременно ще се нуждае от повторно зареждане с изкусителните нежно топящи се шоколадови бонбони LINDOR.

Вижте още:
Време за себе си по време на Коледа