Как да стартирате своя нов магазин в Etsy с 40 безплатни обяви за продукти през 2024

* Прочетете нашите съвети за нови продавачи в Etsy

Ако искате да отворите нов магазин в Etsy, това ръководство ще ви покаже как да получите 40 безплатни обяви, които да ви помогнат да започнете своя бизнес. Моля, имайте предвид, че тази оферта е само за нови продавачи на Etsy. Трябва да имате акаунт на купувач, когато щракнете върху връзката (или изобщо да нямате акаунт), което означава, че не можете да имате вече отворен или работещ магазин.

Как да стартирате своя нов магазин в Etsy с 40 безплатни обяви

Снимка: Depositphotos

Какво е Etsy?

Etsy е глобален онлайн магазин за уникални и креативни стоки. Той е дом на вселена от специални, необикновени предмети, от уникални ръчно изработени предмети до ретро съкровища.

Колко струва публикуването на артикул в Etsy

Таксата за регистрация на артикул в Etsy е 0,2 щатски долара. Получаването на 40 безплатни обяви означава, че спестявате US$8. Можете да използвате безплатните обяви, за да добавите нови артикули във вашия магазин или да подновите артикули, които сте продали преди.

Как да получите 40 безплатни обяви за вашия нов магазин в Etsy

Щракнете върху тази връзка, за да получите своите 40 безплатни обяви в Etsy

Уверете се, че отваряте магазина директно от връзката. Ако оставите връзката или смените браузъра, поканата може да не работи и ще да загубите безплатните обяви. След като щракнете върху връзката, можете да следвате стъпките, за да се регистрирате и да отворите своя магазин.

Как да проверите дали безплатните обяви са във вашия акаунт в Etsy

За да проверите дали имате безплатни обяви, първо отидете на таблото за управление/мениджъра на магазина на Etsy. След това щракнете върху Оферти в менюто. Вашите 40 безплатни обяви ще се покажат в горния десен ъгъл на страницата ви с обяви.

Ще изтекат ли безплатните обяви в Etsy

Добрата новина е, че безплатните обяви не изтичат. Така че не е нужно да използвате всички наведнъж. След като сте добавили безплатна обява (или за изброяване на нов артикул, или за подновяване на продаден артикул), тя ще се използва, когато артикулът бъде продаден, или ще изтече след 4 месеца, ако артикулът не бъде продаден. Освен това имайте предвид, че ако акаунтът ви бъде закрит, ще загубите безплатните обяви.