Down Creators - българският производител на спални продукти с Европейски патешки и гъши пух

Компанията Down Creators е основана преди около 15 години с основна цел да се превърне в европейски център за компетентност в обработката на пух и пера, чрез инвестиция в нови технологии.  От самото начало компанията стремглаво върви нагоре, превръщайки се в един от основните европейски износители на висококачествен пух за водещите луксозни марки в Азия.

Down Creators

Благодарение на собствената им разработена технология, Down Creators успяват да постигнат най-високите стандарти за качество, по екологичен начин, обръщайки особено внимание на последиците за околната среда. 

Именно благодарение на тяхната компетентност и технологични експертни знания, спалните продукти на Down Creators са с първокласно качество. Като специалисти в производството на висококачествен европейски пух, компанията Ви гарантира, че пълнежът използван за всички техни продукти е в пълно съответствие с европейските норми за качество.

EdenDown

EdenDown е водещата марка на Down Creators. Използвайки единствено висококачествен европейски пух и перца, те Ви предоставят изключително удобни естествени спални продукти съгласно европейските норми - завивки с гъши пух, завивки с патешки пух, възглавници с патешки пух.

Завивки с гъши пух

Чрез техните EdenDown продукти за спално бельо, Down Creators се стремят да Ви осигурят оптимален комфорт по време сън на разумна цена. Използвайки единствено висококачествен мек перкал памук, Down Creators създават приятна на допир, естествена бариера срещу най-често срещаните алергени и акари във Вашата спалня. Благодарение на техния неповторим пух и запазена марка на обточване със сив паспел, Down Creators Ви предоставят изключително качество, което силно се разграничава от обикновените спални продукти.

Благодарение на божествените завивки EdenDown, Вие ще се почувствате като в Рая!

Завивки и възглавници с гъши пух и патешки пух можете да закупите от магазина на Fashion.bg.

Прочетете Как да изберете завивка с пух