Модният гигант ZARA вече с онлайн магазин и в България

Модната марка ZARA, собственост на Inditex, "отвори врати" за българските си клиенти в онлайн пространството. Брандът предлага облекло, обувки, чанти, аксесоари, бижута и козметика.

ZARA облича жени, мъже и деца, за всеки по нещо. Моделите са съобразени с тенденциите за сезона. Новата колекция Пролет/Лято 2016 вече е достъпна дори за тези места, където няма магазин. Можете да избирате измежду хиляди продукти.

Модният гигант ZARA вече с онлайн магазин и в България

Марката се радва на огромен интерес от страна на българите - качествени дрехи на поносими цени, а когато има намаление, цените са още по-достъпни за българина.

За почитателите на естествената кожа, ZARA предлагат облекла, предимно якета, от естествена кожа, обувки и аксесоари.

Другите марки под шапката на Inditex - Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, също са на път да присъединят България към списъка си с онлайн магазини.

Минути след като марката обяви стартирането на онлайн магазина на официалната си страница във Facebook, българките дискутираха цената на доставка, която към момента е 10 лв, като размерът на поръчката няма значение. Други марки от същия ранг като Mango, предлагат безплатна доставка за определена сума. Надяваме, че от ZARA ще си вземат поука и ще променят условията си. Така определено "ще принудят" българите да пазаруват повече и по-често.

Да ни е честито :)