Омбре грим за Лято 2015

Гримът не само може да ви помогне да промените цялостния ви вид, но може и да повлияе на настроението ви. Това лято желаните нюанси на червилата са ярки, а ежедневните комбинации включват палитрата на телесните цветове.

Тенденция номер едно при грима това лято е омбрето. Играта с преливащи цветове е изключително популярна при устните това лято. Този трик прави устните ви да изглеждат плътни и сочни.

Омбре грим за Лято 2015

Оранжевото е новото червено. Него можете да носите на плажа в комбинация с черен или бял бански костюм или друг едноцветен бански.

Бордото е другият доста популярен нюанс за грима този сезон. Червилото в тази гама ще ви даде драматична визия, като същевременно ще ви накара да изглеждате изтънчена и стилна. Не забравяйте, че с толкова изразителни устни, останалата част от грима трябва да бъде доста по-светла.

Телесният цвят е най-добрият избор за ежедневието. Има безброй варианти за неутрален и класически грим. Независимо дали ще бъдете елегантна или спортна, това червило перфектно съвпада с всеки стил.

Розовото разбира се остава винаги модерно. Това е така заради пълната му съвместимост с различни визии и коси, тъй като отива еднакво и на блондинки, и на брюнетки.

Пастелните вариации на кораловото определено са тенденция за това лято. Кораловото е чудесен избор и ще ви накара да се чувствате по-млади и свежи. Този цвят червило се вписва идеално с тъмни сенки за очи.

Вижте как да си направите омбре устни с актуалните цветове това лято:

БГНЕС