Eucerin представя два нови продукти за суха кожа

*Успокояващият крем и Защитният мехлем са подходящи и за деца

Eucerin представя два нови продукти за суха кожаСерията Eucerin® Суха кожа предлага два нови продукта - 12% Omega Успокояващ крем и 20% Omega Защитен Мехлем. Поради лечебното действие на омега-6, продуктите са подходящи и за деца.

Продуктите с омега мастни киселини (Omega) помагат на кожата да засили защитната си бариера, особено при хора, страдащи от атопичен дерматит. Клиничните изследвания потвърждават безопасността и ефикасността на продуктите при суха кожа.

Атопичната екзема (невродермит) е специална форма на суха кожа, причинена от липсата на основни мастни киселини. Кожата е не само груба и лющеща се, но и често пъти възпалена. Идеални за това кожно състояние са продуктите Eucerin с омега, които съдържат масло от вечерна иглика и високо съдържание на мастни киселини.
Маслото от вечерна иглика особено ефективно регенерира и ревитализира кожата поради високата концентрация на важни мастни киселини. Богатите му на масла семена се събират веднъж на две години, което прави добиваното масло изключително ценно.

Eucerin представя два нови продукти за суха кожаEucerin 20% Omega Защитен мехлем (50ml)
За ежедневна грижа при много суха кожа, атопично суха и предразположена към екзема кожа. За допълваща грижа при невродермит. Подходящ за деца.

Предимства:

Успокоява кожата и намалява усещането за опънатост. Напуканата, зачервена и изпръхнала кожа се изглажда и възвръща мекотата си

Характеристики:

Плътно покриващ крем с висока концентрация на Omega-6 мастни киселини. Укрепва клетъчните връзки и поддържа бариерната функция на кожата Намалява сърбежа и предотвратява възпаленията. Не съдържа вода, парфюм, оцветители и консерванти

Приложение:

За ежедневна грижа на засегнатите зони при много суха и склонна към екземи кожа. За допълваща грижа при невродермит и медикаментозни терапии. Нанесете внимателно върху засегнатите зони при необходимост. Подходящ за деца и за бебета в зоната на пелените. При студено време предпазва лицето и ръцете.
Препоръчителна цена: 22 лв.

Eucerin 12% Omega Успокояващ крем (75ml)
За ежедневна грижа при суха, лющеща се, зачервена и сърбяща кожа. Особено поджодящ за деца, страдащи от атопична екзема.

Предимства:

Успокоява и изглажда напуканата, зачервена и груба кожа. Намалява усещането за опънатост

Характеристики:

Високо съдържание на ненаситени омега-6 мастни киселини (масло от вечерна иглика и масло от семена на грозде). Не съдържа парфюм и оцветители, за да се минимизира риска от кожни раздразнения и алергии. Клиничните изследвания доказват отлична ефикасност и поносимост от кожата

Приложение:
Eucerin 12% Omega Успокояващ крем се препоръчва специално за атопично суха кожа. Подходящ е като съпровождаща терапия при атопична екзема и псориазис. Нанася се веднъж или два пъти дневно на проблемните участъци. Особено подходящ е за бебета и деца.
Препоръчителна цена: 22 лв.