Какво прави Теди Бургазлиева в Холивуд?

Безспорно една от най-красивите Миски е Теодора Бургазлиева. Няма журналист, който да не я харесва и да не е впечатлен от чара и интелигентността й. Но през последните години Теди изчезна. Къде живее, с какво се занимава и наистина ли е разведениа? В първото си ексклузивно интервю има достатъчно много новини.

Здравей Теди, къде изчезна последните години?
В момента съм в Америка, в Лос Анджелес.

От колко време не си била в България?
Повече от година и половина не съм се прибирала в България.

Каква беше причината да напуснеш страната?
Причините да напусна страната са две - преди повече от 6 години се влюбих и тъй като момчето, живееше и работеше в чужбина, заминах при него. В България бях постигнала своя личен връх в развитието си и кариерата си на модел и това спря да бъде предизвикателство за мен. Осъзнавах, че въпреки славата, и осъществяването на детската си мечта да бъда модел, нещо ми липсваше и не бях напълно щастлива. Липсваше ми любов. Втората причина да замина беше факта, че исках да реализирам и една друга своя мечта- да уча моден дизайн, за което все не ми оставаше достатъчно време. Така реших да прекъсна моделската си кариера и да замина.

До колкото знаем първо си живяла в Германия...
Да, заминах за Германия при момчето, в което се влюбих-Александър.

В българските издания се появи информация, че си се омъжила? След това, че си се развела, каква всъщност е истината?
Да, вярно е. Омъжих се за Алекс, бяхме семейни 4 години, но не бяхме щастливи заедно и се разведохме. Засъжаление понякога любовта няма нищо общо с това дали ще си паснат различни характери.

Защо замина за Америка?

След развода, реших да замина за Америка. Реших го спонтанно и тръгнах. Стъпвайки на летището в Лос Анджелес почувствах нещо странно... Имах чувството, че съм в сън. Видях своя град мечта! Плениха ме ярките цветове на всичко на около, усмивките на хората, позитивната енергия, слънцето, простора, палмите... Влюбих се в този град от пръв поглед!

С кого живееш?
В момента живея с две мои приятелки. Делим тристаен апартамент в центъра на Холивуд. От терасата ни се вижда Алеята на Славата и знакът на Холивуд. Невероятно е!:)

Занимаваш се с мода. Вярно ли е?
Да, вярно е. По време на брака си, завърших колеж по мода и дизайн с две специалности - моден дизайн и мениджмънт на модата. Пристигайки в Лос Анджелес започнах да си търся работа свързана със специалностите. Не ми беше лесно, помогна ми моя близка приятелка рускиня, като ме взе на работа в един бутик за женски дрехи, където след 4 месеца ме повишиха и ме направиха мениджър. След още 3 месеца ми възложиха и 2-ри магазин, който да контролирам. Успях да създам връзки и приятелства с много хора от този бизнес и реших да направя своя модна линия - дамски облекла,която ще пласирам чрез магазините, в които съм мениджър, също в магазини на мои приятелки и в интернет. Първата ми модна колекция носи името “Холивуд Дриймс”. Черпих вдъхновение от различните мечти на хората в Холивуд и различните характери и пътищата, по които всяка една артистична, млада дама тук търси своят личен връх в реализацията си. Лица на колекцията ми са българската актриса и модел Елена Цоцева-една от успешно реализиращите се българки тук в Холивуд ( в момента завършва снимки по сериала Брейкдаунс, лице е на много компании за спортни облекла и едновременно с това учи медицина тук в Лос Анджелес) и руската манекенка Ярослава Маркова-която работи с фотографа Марсел Индик,един от първите фотографи на Анджелина Джоли, а неин агент е световно известният Виктор Круглов. В момента работя и по оформянето на каталога на модната линия с един от най-известните фотографи в Лос Анджелес- Isaak Matthew White.

Какви са твоите планове?

Имам толкова много планове и толкова много мечти..:))) Незнам откъде да започна... Иска ми се да разработя своя модна компания за производство и продажба на бутикови дамски облекла, да завърша още една специалност-интериорен дизайн в Санта Моника Колидж тук в Лос Анджелес и да се занимавам с международен бизнес свързан и с двата вида дизайн. В личен план си мечтая да намеря мъжа на живота си и да създам стабилно семейство.

А за какво мечтаеш?

Мечтая ежеминутно за много неща, въображението ми не спира да ражда нови идеи, но основните ми мечти са тези, които изброих преди малко :)

Поддържаш ли някакви контакти в БГ?
Бях изгубила контакт с много от приятелите си в България, през годините, но сега благодарение на фейсбук се свързах с много от тях.

Как минава един твой ден?
Научих се да ставам рано сутрин, правя си кафе, отивам да бягам с приятелка, след това тръгвам към работа, работя по цял ден, вечерям с приятели навън, след това се прибирам и работя над колекцията си, чета, през почивните дни релаксирам с плаж или пътувам до Лас Вегас.

Какво би те върнало тук?
В България ще ме връща винаги любовта към семейството и приятелите ми, към самата България и родният ми град Поморие.

Svetsko.com/ Mr.Big