Списание ПЕРФЕКТА – Професионалният избор за вашата красота

Списание ПЕРФЕКТА

В новия брой:

Специално интервю с Радост от Огледала
Женски тайни за абитуриентската вечер
Авокадо – коктейл от полезни вещества
Да отслабнем за 2 седмици
Legenda – мъдростта на времето, претворена в козметика
Корените на SPA стратегията
Лечебните камъни облекчават акнето
Козметика с маслина
Афродизиаците
Шопинг против стрес

фотографии: Младен Миланов
въпроси: детелина милева
гардероб: a`s
www.ariston-s.com

Радост
Чувствам се щастлива жена

РадостМодна къща Аристон С избра водещата на предаването “Огледала” по btv за рекламно лице на колекцията си a`s fashion for living. Вижте повече за вдъхновението на Радост, за златното качество, което й липсва и за чистите й намерения.

Определят те като вечно усмихната чаровница. Такава ли е Радост – вечно усмихната? Не чак вечно. Но определено се старая да намирам причини да се усмихвам. Чувствам се щастлива жена, защото имам прекрасно семейство. Вдъхновява ме самият живот и малките неща в него. Всичко това ме кара да се усмихвам.

Какво правиш в моментите, когато се случи да си ядосана, раздразнена, обезверена? Как преодоляваш такива състояния? Никога не съм обезверена. Винаги си казвам, че ако сам не си помогнеш, няма кой да го направи и никой не ти е длъжен. Така че се мобилизирам и действам. А когато съм ядосана, си припомням, че нищо, освен здравето на любимите ми хора не е причина за тревога.

Коя работа е по-трудна – да водиш ежеседмично модно тв предаване, да си Главен юрисконсулт в Столична община или да си перфектната майка и съпруга? Да съм майка и съпруга е най-важното, най-приятното и най-любимото занимание. Да водя “Огледала” е забавно преживяване с хора, които много, ама много харесвам. А работата в Столична община е отговорност, която поемам с удоволствие. Нищо не е трудно, когато е въпрос на личен избор.

Изненада ли бе за теб предложението на фирма Аристон С да станеш рекламно лице на марката a`s fashion for living? Изненада ме, но приятно. Хубаво е да съм част от проект, който е свързан с красота и професионално изпълнение.

Какво е отношението ти към националната кампания “Нашите деца” на Фондация Аристон С, която има за цел да стимулира раждаемостта сред двойките с репродуктивни проблеми и в рамките на проекта поема изцяло и безвъзмездно финансирането на одобрените семейства? Имам наблюдения, че много млади семейства не могат да създадат поколение, поради различни причини, независещи от тях, а част от тези семейства нямат и финансови възможности. Трябва да има хора, които са готови да помогнат в такива случаи, за да може да се привлече общественото внимание върху проблема и неговото решение да стане възможно и на държавно ниво.

Аристон С изтъкват качествата ти на винаги позитивно настроена, умна, любознателна и контактна личност. Кои са добрите страни в характера ти, които ти самата би подчертала? Може би, че никога не се отказвам. Ако от фирмата ме описват така, излиза, че съм доста симпатична. Повече не ми трябва!

Имаш ли лоша черта, от която би искала да се отървеш? Да – адски нетърпелива съм, особено ако реша, че нещо е несправедливо. Умението да изчакваме най-подходящия момент е златно качество, което аз не притежавам.

Идеално се вписваш в концепцията на модната линия за истинско работещо момиче! Не ти ли се иска понякога обаче малко да поспреш, да си починеш, дори да помързелуваш? Не. Имам ужасното чувство в такива моменти, че животът покрай мен се случва и прелита, а аз не правя нищо съществено. Искам само да имам повече време за дъщеричката си. Защото имам усещането, че не прекарвам достатъчно време с нея. Когато сме заедно, непрекъснато я целувам и прегръщам. Сигурно вече й е омръзнало и очаквам в скоро време да започне да се бунтува.

“Перфектна... както винаги” – това е заглавие на интервю с теб, публикувано в интернет сайт. Не ти ли омръзна от подобни клишета? Не искаш ли понякога да бъдеш и лошото момиче? Не мисля, че хората ме възприемат като перфектна. Има много по-идеални девойки от мен.

Ако от фирма Аристон С поискат от теб моден съвет да предложиш известна дама за рекламно лице на следващата им колекция, кое име би ти хрумнало първо? Може би няма да повярвате, но ние вече си говорихме с тях на тази тема. Помолиха ме, ако в резултат на личните си контакти с хората се сетя за някоя дама, която е подходяща за лице на марката, да споделя с тях идеята си. Само че, по този въпрос не се старая много – така може да не намерят по-подходяща и да продължим да си работим заедно!!!

Ако трябва да заснемеш рекламна фотосесия за марката, на която трябва да бъдеш с кавалер – кое известно лице би посочила ти самата? Аштън Кътчър.

Какъв би бил според теб идеалният превод на името на колекцията на a`s fashion for living, на която ти си лице? Модата като начин на живот.

Поп-фолк певицата Преслава е другото рекламно лице на фирмата. Тя представя линията на a`smove. Харесваш ли я и имаш ли вече в колата си нейния последен диск? Харесвам я, но нямам последния й диск.

Знаеш ли дали тя гледа и харесва “Огледала”? Ето това не съм се сетила да я питам. Може би не го гледа, защото едва ли обича да става сутрин в 10.

Вярваш ли в безотказната сила на шопинга като женско лекарство против стрес? Шопингът не е лекарство срещу стреса. Той е отчаян опит да си купим вещи, които да ни доставят удоволствие, за да запълним емоционални празнини. Има краткотраен ефект и се отразява отрицателно на бюджета, затова нито го препоръчвам, нито го практикувам.

Къде обикновено обичаш да ходиш на шопинг? Не ходя на шопинг, а набелязвам цели и се старая да ги постигна за минимум време.

Какво обикновено си купуваш? Обикновено пазарувам всичко накуп – решавам как искам да изглеждам и се старая да се придържам максимално към първоначалния си план. Ето тази пролет, например вече попълних гардероба си с 2-3 панталона, няколко ризи и по изключение пола.

Правиш ли покупка със съзнанието, че тя не ти е нужна, но въпреки всичко? Никога. Прекалено съм прагматична.

Влияят ли рекламите на избора ти в магазина? Не. Разчитам предимно на личния си избор.

Как избираш всяка сутрин дрехите си за деня? Настроението ти влияе ли например на избора на цветовете? Влияе не само върху избора на цвят, но и на цялостната ми концепция за визия.

Кой е любимият ти цвят в облеклото и знаеш ли какво означава той? Белият. Носи послание за чисти намерения.

© Любомир Стойков
Всички права запазени!