Детоксикиращите диети на известните личности

Детоксикацията е процес, чрез който тялото се оттърва от токсините и ненужните остатъци от храна. Детоксикиращите диети съдържат витамини, вода, фибри, които спомагат за отделянето на тези токсини. Повечето известни личности, често се подлагат на подобни диети. Представяме ви някои тях:

Детоксикираща диета на Гуинет Полтроу - Супа от авокадо, нахут и морков или джинджифилово пюре. Това се консумира особено през зимните месеци.

Детоксикираща диета на Бионсе и Джей Зи - 22-дневна диета, която включва гъби, киноа и салата от авокадо.

Детоксикираща диета на Виктория Бекъм - алкална диета - целта й е да премахне киселините от консумираната храна, която е предимно месо и риба, за да се регулира рН на тялото. Както Виктория Бекъм отбелязва това има пряко влияние върху подобряването на кожата и състоянието на организма като цяло.

Детоксикиращите диети на известните личности

Детоксикираща диета на Кейти Пери - тя няма някакъв режим на хранене, просто е заменила алкохола и кафето с чаша ароматен зелен чай.

Детоксикираща диета на Хаиди Клум - водата безспорно има невероятни качества и често се споменава при съветите за здравословен живот. Манекенката добавя към менюто си краставица и пъпеш и така си дабавя допълнително вода в организма.

Детоксикираща диета на Дженифър Анистън - актрисата добавя резен лимон към водата си и превръщата иначе обикновената вода в невероятно питие.

Използвайте тези хитринки, за да имате здраво тяло. Щом големите звезди им се доверяват, значи има ефект.