Александър Уанг с дизайнерска колекция за H&M

Александър Уанг с дизайнерска колекция за H&MАлександър Уанг ще бъде следващият дизайнер, който ще направи колекция за H&M.
Младият талант от Ню Йорк, който е творчески директор на Balenciaga, съобщи новината за новото партньорство в Инстаграм. Ще бъде създадена колекция дрехи за мъже и за жени, както и много аксесоари, с които Уанг е известен.

"Имам честта да бъда част от дизайнерските проекти на H&M. Работата с техния екип е вълнуващ и забавен процес. Те са отворени за прекрачване на граници и създаване на креативна среда. Това ще бъде много добър начин повече хора да се докоснат до марката и стила на Александър Уанг", написа той под снимка в Инстаграм.

"Александър Уанг е едно от най-важните имена в модата днес. Той знае точно какво хората искат да носят и го прави с енергия и страст, която заразява и околните. Работата с него ще бъде невероятна", казва творческият сътрудник на H&M Маргарета ван де Бош.

Сред дизайнерите, работили с марката в миналото, виждаме имената на Карл Лагерфелд, Стела МакКартни и Матю Уилямсън от Версаче.

БГНЕС