Джейн Сиймур и Жаклин Бисе: "Искам да остарявам с грация"

"Исках да имам собствено лице" - Джейн Сиймур (63) и Жаклин Бисе (69) говорят открито срещу ботокса и казват, че остаряват естествено


Много Холивудски актриси на възраст над 30 години се поддават на натиска да поддържат младежки вид, прибягвайки до корекции. Но прекрасните Джейн Сиймур и Жаклин Бисе казват, че са твърдо решени да остареят естествено.

Вчера (25 февруари 2014) по време на участието си в "The Today Show" двете британски актриси отхвърлиха идеята за използване на ботокс, въпреки че Джейн е опитвала веднъж, преди няколко години.


Джейн Сиймур и Жаклин Бисе:


"Аз направих своя избор преди известно време - че искам да остарявам грациозно и да си имам собствено лице. Исках да мога да движа всичките си мускули и да играя ролята на млада и на стара и на всичко помежду. Като актриса, лицето ми е моето платно. Стоя далеч от ботокс и всякакви подобни неща, тъй като имам нужда от моите бръчици", каза актрисата станала най-популярна с ролята си на Доктор Куин, Лечителката.


В интервюто Джейн Сиймур призна за дребна операция на очите и повдигане на бюста след раждането на 4 деца: "Наследствено е. С баща ми винаги сме имали големи торбички под очите и фотографите постоянно ми повтаряха: "Трябва да направиш нещо! Трябва да направиш нещо!" - и аз направих, преди много време. И това е всичко".


"Трябва да свикнете със себе си. Трябва да застанете лице в лице с това кой сте, на дълбоко ниво, и да си кажете: "Има хора, които ме обичат - обичат вътрешната ми същност", добави Жаклин Бисе, която казва, че никога не се е подлагала на пластична операция. "Не мисля, че това те кара да изглеждаш по-млада - кара те да изглеждаш различна, а ми отне цял живот, за да стана каквато съм днес!"


Джейн Сиймур и Жаклин Бисе:


Сиймур добави още, че младежкият вид може да дойде от вътрешното удовлетворение. "Има части от тялото, които не си харесвате и такива, върху които трябва да работите - имате избор, който трябва да направите", добавя звездата, която беше заснета, изглеждайки зашеметяващо по бикини, по-рано през годината. "Аз мисля, че когато някой си създава радост и спокойствие и е изцяло себе си такъв какъвто е - а именно уникален - това просто се излъчва от цялото му/и същество! Ако се усмихвам - изглеждам по-млада. Усмихвайте се - това е отговорът, а да бъдеш щастлив - в крайна сметка затова е всичко! Това е естествен лифтинг".


"Това, което е вътре и сме способни на дадем е важното. Да осъзнаем, че животът е като вълна - имаш своите възходи и падения. Ако можеш да живееш с отворено към настоящия момент съзнание, мисля че можеш да имаш един наистина богат живот", съгласи се Бисе, която признава, че е имала много комплекси относно външния си вид на младини, но е осъзнала, че "прошката е най-добрата разкрасяваща процедура" и никога не е "легнала под ножа".



Източник: dailymail.co.uk


Снимки:
1. Джейн Сиймур и Джо Ландо (Съли, "Доктор Куин, Лечителката"), юли 2013 / личен facebook профил на Jane Seymour
2. Жаклин Бисе пристига на симпозиума за чуждоезични филми на наградите "Златен Глобус", Холивуд, Калифорния, 11 януари 2014 / БГНЕС, ЕПА