NIVEA Създаде иновативен крем против бръчки с натурални съставки за подсилване на естествения тен на лицето – NIVEA Q10 PLUS ANTI-WRINKLE CC CREAM

Коензимът Q10 и натуралната аминокиселина креатин са естествени съставки на кожата. С напредване на възрастта тяхното количество намалява, което прави кожата по-лесно уязвима и податлива на вредни външни влияния. Така тя неизбежно започва да старее преждевременно. Затова NIVEA създаде иновативния крем за лице NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC Cream, който с помощта на ефективна формула комбинира тези две важни съставки за еластичност и гладкост на кожата и действа доказано ефективно срещу появата на бръчки.

Подходящ за всеки тип кожа, безупречният NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC Cream е създаден за ежедневна грижа върху предварително почистено и подсушено лице. С леки масажни действия, кремът лесно се нанася върху кожата, попива бързо и придава естествен и и безупречен цвят на лицето, като същевременно предпазва безкомпромисно от появата на бръчки. Кремът покрива съвсем деликатно лицето и фино подчертава естествения тен, придавайки на кожата натурална свежест и изящна гладкост.

NIVEA Създаде иновативен крем против бръчки с натурални съставки  за подсилване на естествения тен на лицето – NIVEA Q10 PLUS ANTI-WRINKLE CC CREAM

Още с първото нанасяне NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC мигновено изравнява цвета на лицето, като придава освежаващ и незабавен блясък, а по-бледите кожи дарява с естествена руменина и яркост. Създаден, за да отговори на най-взискателните очаквания на жените по цял свят, NIVEA® Q10 Plus Anti-Wrinkle CC не само предпазва от появата на бръчки, но и подчертава женствеността и красотата на лицето в хармония с есетствените нужди на всеки тип кожа.