Кара Делевин е новото рекламно лице на Mulberry

Кучета, коне, папагали и Кара за новата кампания на Мълбъри. Британският модел е в по-женствена визия от всякога за нестандартната фотосесия с животни на модната марка.

Слънчеви бани в Барбадос и шумно парти в компанията на Риана в Ню Йорк. Така моделът даде старт на новата година, а веднага след това се зае да позира за бляскавата фотосесия на марката, партнирайки си с най-различни животни.

Кара Делевин е новото рекламно лице на Mulberry

Снимките са направени от фотографа Тим Уолкър, а самата фотосесия е заснета в имение от 18-ти век намиращо се в Оксфордшър. "Очарователно английско чаено парти. Парти с участието на Мълбъри и няколко неочаквани гости в лицето на кучета, папагали и дори коне", така модната марка описва тематиката на снимките.

Кара Делевин е новото рекламно лице на Mulberry

Говорейки за кампанията, арт директорът Куук Нюхаус сподели, че това е перфектният Мълбъри момент. "Красиво чаено парти, в компанията на Кара Делевин и нейната армия от животни. Никога не съм виждал толкова много талант на едно място, а повярвайте ми, не говоря за животните", коментира още той.

Кара Делевин е новото рекламно лице на MulberryКара Делевин е новото рекламно лице на Mulberry

В последно време моделът не може да се оплаче от липса на ангажименти. Въпреки това Кара прекара коледните празници в компанията на семейството си в Барбадос, а малко след това се отдаде на шумни купони в Ню Йорк.

БГНЕС