Колекцията на "Амнезия" - за смели, модерни, стилни и романтични дами


"Амнезия" е световноизвестен унгарски моден бранд. Марката има свои представителства в няколко европейски страни. Официален представител на "Амнезия" за България е модната дизайнерка Искра Стефанова, собственик на модно ателие за бутикови модели по индивидуална поръчка.

Колекцията на

Колекцията на

Първият бутик на "Амнезия" отвори врати през септември миналата година в Галакси Трейд Център-София, а от 08.04.2013 бутикът се измести в ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР (най-големият МОЛ в СОФИЯ).

За по-малко от година марката добива широка популярност сред българските дами, като представя колекциите си на няколко модни дефилета. От тази година рекламно лице на "Амнезия" е актрисата госпожица Маринела Ангелова.

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на

Колекциите на марката са запомнящи се, носят характерна индивидуалност и са силно женствени. Открояват се с разнообразие от различни стилове, качествени материи, разчупени кройки и акценти. Дрехите на "АМНЕЗИЯ" излъчват свежест, красота, стил и индивидуалност. Като ярък представител на Пронто-Мода - течението фирмата всяка седмица изненадва своите клиенти с нещо неочаквано и запомнящо се, което я превръща в бутикова. Модата на "Амнезия" е съобразена с индивидуалността, изготвена за истинските жени съгласно актуалните тенденции на Висшата Мода и Пронто Модата. От колекцията за лято 2013 струи смелост, чувственост и елегантност.

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на


Модните дизайнери на "Амнезия" признават, че истинската красота е това, което иска и притежава една жена, без никакъв материален интерес. Една истинска жена е загадъчна и автономна, често пъти неразбираема за повечето мъже. Както казва Кристиян Лакроа: "Eдна жена дължи обяснение само на собственото си огледало"...

Колекцията на

Колекцията на

Колекцията на

Ако сте смела, дръзка, модерна, стилна, романтична и секси жена, изберете "АМНЕЗИЯ".