UNITED COLORS OF BENETTON по мъжки

Бояна Димова

United Colors of Benetton ни зашеметиха с неустоимите си пролетно-летни предложения за мъже. Представят ни една палитра от разнообразни цветови комбинации и десени. Мъжката мода отдавна не е това, което беше.

UCB UCB

Бежовото е хита на пролет-лято 2013. Мъжката половина залага на опушените тонове за спортно-елегантната си визия. Макар и едноцветни комбинациите от бежово, тъмно графитено синьо и маслено зелено достатъчно добре подчертават мъжката индивидуалност. Все така актуални са и мъжките шалове-един задължителен аксесоар за пролетните дни.

UCB UCB

Но нека излезем от рамките на 'спокойните цветове'. Мъжете стават дръзки и диви. Този сезон дамските и мъжките разцветки вървят ръка за ръка. Тюркоазът и цикламата са новите попълнения в гардероба на силната половинка. Никога не сме предполагали колко добре стоят тези цветове на нашия мачо.

UCB UCB

За карето няма мода. То винаги е актуално. UCB отново залагат на ситното каре, в комбинация с бяло. Този сезон не само ризите са карирани, също и якета, панталони, деним. Особено актуални са карираните панталони.

UCB UCB

Връхните дрехи при мъжете тази пролет са в разнообразни цветове. Наблюдава се тенденция в преобладаване на всевъзможни нюанси на зеленото- от ярко наситено зелено, през нежното бледо зелено, до опушеното маслено зелено. Актуалните материи са памук и шушлек. Естествено неотминаващ хит е дънковото яке. Залага се на изкуствено избелелите деними.

UCB

Както всяка година, така и тази UNITED COLORS OF BENETTON предлагат на мъжката аудитория модели изпълнени с живот и стил. Марката задоволява както по-традиционен тип мъже, така и тези, които държат винаги да са в крак с модата и последните тенденции.