Модни тенденции при булчинските рокли за зима 2012

Романтични детайли и женствено излъчване - това са ключовите акценти в тенденциите за булчинските рокли тази зима. Цветни детайли, флорални елементи и класическа линия с модерно звучене.

Цвят като акцент
В контраст на бялата зима сега булките ще бъдат цветни. Актуални за сезона са светлосиньо и всички нюанси на червеното. Акцентът може да бъде панделка, цвете или колан, а за по-смелите дори изцяло цветна рокля. Дълъг воал Класическият дълъг воал се спуска величествено до земята. Изработен от ефирен тюл с украса от дантела по краищата и малки бляскави камъчета, несъмнено ще е най-романтичният аксесоар в булчинската визия.

Ателие Симон

Непреходната дантела
Традиционната дантелена рокля е съвременно интерпретирана и изглежда много шик. Материята, предпочитана от повечето дизайнери на сватбени тоалети и този сезон доказва своята непреходност.

Ателие Симон

Повече обем, но лек
Тюл, органза или шифон допринасят за изключителен олекотен обем на долните части. Волани и слоеве от къдри, пера, 3D цветя и листенца се комбинират в ефектни поли, които фантастично се полюшват и създават поразителен ефект, когато булката се движи.

Ателие Симон

Бродирани флорални мотиви
Роклите са истински цветни градини, покрити с бродирани цветя. Модните подиуми показват невероятни творения, които варират от фините и деликатни флорални щрихи до големи цветни мотиви в черно или кафяво.

Ателие Симон

Ателие Симон

Секси детайли
Високите цепки по продължение на бедрото издължават силуета и са изключително елегантни. Илюзорните деколтета, покрити с фина дантела или мек тюл, загатват женствеността и са поглед към класическата визия на булката.

Ателие Симон

Костюм в бяло
Ако не се виждате в булчинска рокля, заложете на бял костюм и ще сте изключително актуална. Дали ще комбинирате сакото с пола или панталон, решението е ваше. Тенденциите в булчинската мода за 2013 налагат присъствието на костюма с панталон. Колко прекрасна новина за почитателките на деловия стил!

Ателие Симон

Не оставяйте важният избор на сватбен тоалет за последния момент. Добре е да разполагате с достатъчно време и да подберете подходящия модел за себе си. Трябва да се чувствате в „свои води“ в тържествения ден, така че заложете на удобството и на силует, подходящ за фигурата ви.

Ателие Симон

Снимки:

1. Модел на FEDE Fashion Studio
2. Модел на Fortuna Style
3. Модел на Ателие СИМОН
4. Модел на Mon Amour
5. Модел на Аз и Ти
6. - 7. Модели на Сватбен център София
8. Модел на Ателие СИМОН