Секси визия и авангардни кройки в есенната колекция SHAPE SENSATION на Triumph

Силвия Тодорова

Вълшебно е, моделира прекрасни женствени извивки, но както при всяко оформящо бельо пристягането се усеща, нали? Благодарение на новата колекция на Triumph Shape Sensation отговорът е “По никакъв начин!”. Със секси визия, авангардни кройки и иновативни материи бельото осигурява оптимален комфорт, който разрушава стереотипите за оформящото бельо. Освен това Triumph продължава да създава нови понятия по отношение на този тип бельо, разработвайки спортна линия оформящо бельо – първа по рода си на пазара.

Трите основни серии предоставят перфектен баланс между моделиращ ефект, комфорт при носене и актуални модни тенденции:

Серията Fabulous Sensation е в модните за сезона цветове – класическо черно и винено червено,  с елементи от еластична дантела с декоративен мотив „пачи крак”. Дантелата е изработена по иновативна технология с много добри моделиращи свойства и отвежда влагата навън, което ви дава свободата да бъдете активни през целия ден, запазвайки усещането за сухота и свежест (осигурява на физически активната жена свежо усещане през целия ден). Топ модели от серията: Боди с оформени чашки с банел, подплатен сутиен и клин, сутиен с повдигащ ефект и колан-гащи с висока талия.

SHAPE SENSATION на Triumph

SHAPE SENSATION на Triumph

Серията Lovely Sensation е оформящо секси бельо, създадено специално за жените с по-пищни форми, като ги насърчава да демонстрират предимствата на фигурата си. Изработени от материята Sensitive fabric® в десен с деликатен леопардов принт в черно или кафяво, в комбинация  с дантела и тюл, моделите от серията осигуряват средно до високо ниво на пристягане, като  гарантират абсолютна свобода на движенията. Lovely Sensation се предлага в кафява гама и комбинация между сиво синьо и черно.Топ модели от серията: подплатен сутиен със свалящи се презрамки, стринг с висока талия, колан с жартиери, сутиен с пола и рокля-комбинезон.

Двете серии са в магазините от началото на август.

SHAPE SENSATION на Triumph

SHAPE SENSATION на Triumph

Позната от предишния сезон, серията Cool Sensation, изработена от транспортиращата влага иновативна материя Cool Max, е допълнена  с два страхотни нови продукта: моделираща рокля-комбинезон и колан за тънка талия. Тя ще се предлага и в два нови цвята – черно (от август) и  ярко червено, което ще пристигне точно навреме (в края на октомври), за да ни подготви за предстоящите празници.

SHAPE SENSATION на Triumph

Нови технологии и при спортните серии ...

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:
1. - 2.  Fabulous Sensation
3. - 4. Lovely Sensation
5.  Shape Sensation MULTIPIC

Фото: © Triumph