Think pink! 7 розови идеи за май

Светлана Видинска

Ако е вярно, че във всяка жена се крие малко момиченце, тази пролет е моментът да го извадите на показ! Захвърлете тъмните дрешки и се покажете на света в цялата си женствена, закачлива и... розова прелест! 

Балеринки Stuart Weitzman

Равни и леки като перце, бледорозовите пантофки от естествена кожа ще ви накарат не да вървите, а да танцувате по градските улици. Металният нос е в крак с модните тенденции, а цената от 280 евро приляга като калъп на изящните балеринки.

Жакет Tara Jarmon

В духа на Грейс Кели, пастелният жакет с обло деколте и двуредно закопчаване е най-сигурният начин да изглеждате като първа дама. Където и да се намирате. Имитациите на джоб във вид на панделки изпълват с романтика скъсения модел за 266 евро!

Think pink! 7 розови идеи за май

Пола Vero Moda

Късата поличка в розово-жълтеникав оттенък (37 евро) изглежда много секси благодарение на обемните 3d орнаменти. Изчистената кройка позволява да я носите къде ли не – от изискано парти до безкрайно романтично рандеву!

Обици Winners

От прозрачно розови до наситено виолетови, кристалчетахвърлят искри за сметка на изкуствено състарения метал. Висящите обици във винтидж стил (30 евро) са доста модерно ехо от разкоша и потайните страсти на отминали епохи. 

Гривна Call It Spring

За по-малко от 12 евро, сребристото бижу с разноцветни кристалчета е в състояние да събуди дремещата принцеса във всяка жена. Флоралните мотиви са на почит тази година, особено в комбинация с ретро шик.

Think pink! 7 розови идеи за май

Клъч Sondra Roberts

Малка чантичка или ослепително бижу? Може да имате и двете срещу 114 евро. Леко заобленият клъч, обшит със стотици естествени перли и кристали напомня за съкровище, родено на морското дъно!

Колие Reminiscence

Панделки и камъчета в сладоледено розово, портокалово, тюркоаз и мента преливат в ефектното колие, което повече от всичко прилича на мечта за лято, палми и лазурносини води! Цената от над 580 евро е равносилна на самолетен билет до Тропиците. Think pink! 7 розови идеи за май

 

А вие избрахте ли своя розов сън?

 

Снимки: ellecanada.com

Публикувано: 07.05.2012 / Видяно: 8613 пъти / Коментари (1)
Автор: Светлана Видинска


Ключови думи: модни тенденции, мода, модерно, актуално, пролет-лято 2012, модни предложения за май, розово, флорални мотиви, ретро шик, балеринки, сако, бижута, аксесоари, обувки, дрехи


Следвайте ни в Инстаграм | Следвайте ни във Facebook

Български рокли

Завивки с гъши пух


Коментари (1)

11.05.2012 10:21 - Влюбена
Клъчът е мммммммммм!

Добавете вашия коментар към статията

Моля пишете на кирилица и с малки букви

Кирилизатор
42131