Ти си роза, ти си крем... Топ 7 цветни принтове

Светлана Видинска

Пръстен с форма на маргаритка, рокля на орхидеи, чанта, изпъстрена с макове – не излизайте навън без тях, защото това лято обещава да бъде бал на цветята! Флоралните принтове и мотиви са по-модерни от всякога и през сезон 2012 разцъфват с неподозирана свежест. Просто открийте своето цвете!

Маргаритка

Скромна ли – нищо подобно! Маргаритката грее от тениски и полички, колиета, обици и дори сандали. Достатъчно е да комбинирате малката рокличка с кожения колан на разноцветни маргаритки от Etro, за да усетите прилив на романтика. Масивните верижки, модерни през 2012-а, пасват идеално на простичките сукмани с най-жизнерадостния и палав цветен принт.

Топ 7 цветни принтове

Синчец

Дълбокото, наситено, искрящо и поразително синьо от Есен 2011 остава с нас. Не се колебайте да комбинирате плисираната рокля на синчец от Vionette с украшения и аксесоари, повтарящи този принт. Контрастът се постига с класически балеринки в актуални пастелни оттенъци.

Топ 7 цветни принтове

Роза

Вечната класика (като рокличката с високо деколте на Topshop) ще изглежда по-жива и забавна в комбинация с масивни обици от пластмаса, балеринки с бели носове и слънчеви очила тип котешки очи.

Топ 7 цветни принтове

Божур

Пищното цвете е сред оригиналните принтове това лято, защото подчертава до лудост най-съблазнителните и женствени форми. Обемните, пълни с живот листенца изглеждат фантастично във формата на пръстен от Pieces, а в чантата Cath Kidson, „нашарена“ с божури, със сигурност се крие секси арсенал.

Топ 7 цветни принтове

Орхидея

Цветето на дълбоките и тъмни страсти едва ли може да краси всяка рокля. Не върви за разходка из града или романтична среща в сладоледена къща, затова пък рокличката с тъмновиолетови орхидеи от Roberto Cavalli е родена за жената-загадка, плуваща в свои води на закрито парти или аристократичен коктейл.

Топ 7 цветни принтове

Мак

Лято 2012 е сезонът на аленото, прелестно и страстно цвете. На мода е не само формата, но и пленителният оттенък. Ярки рокли, чанти, гривни и блузи на макове са истински наркотик за фешън маниаците.

Топ 7 цветни принтове

Полски цветя

Най-добрият избор, за да се почувствате диви и неопитомени, независимо дали в комбинация с неонови или пастелни тонове. Едно е сигурно - пъстрият, главозамайващ принт с лютичета, метличина, лилии, нарциси и жасмини, отива на всеки.
Затова, ако е вашето изкушение - просто му се отдайте!

Топ 7 цветни принтове

Снимки:

1. Рокля и сандали Marc Jacobs, колан Etro, пръстен Pilgrim
2. Рокля Vionnet, чанта Proenza Schouler, обици People Tree, колие Pieces
3. Рокля TopShop, чанта Cath Kidson, обици Prada, колие Gogo Philip
4. Рокля Dolce & Gabbana, пръстен и обици Pieces, чанта Cath Kidson
5. Рокля и сандали Roberto Cavalli, диадема Asos
6. Рокля Tucker, чанта Milly, гривна Asos
7. Рокля Dolce & Gabbana, чанта Asos, гривна TopShop

Фото: wday.ru