Колекция "Метаморфози" на Blumarine за пролет-лято 2012

Колекцията на Blumarine за пролет-лято 2012“I love Blumarine!” – възкликва спонтанно Яна Стайкова при вида на тоалетите, бижутата и аксесоарите на култовата и супер женствена италианска марка, ексклузивно представени в България в бутика на Astella. Българската Парис Хилтън, която обожава модата, се появява преобразена с нова прическа с лек бретон, специално за фотосесията на пролетно-лятната колекция на Blumarine „Метаморфози”. Изборът на Аля Милушева за лице на колекцията в България е паднал върху модната икона именно заради способността й да е винаги актуална и различна, в крак с последните модни тенденции, свежа и съблазнителна, каквото е и посланието за пролетно-летния сезон на Blumarine. Сега топ дизайнерката помага да се нагласят върху тялото на червенокосата красавица някои от любимите и на двете модели – късо тюркоазено кожено яке, в комбинация с бели къси панталонки, които придават неустоим сексапил и дързост на силуета, и една от звездите в колекцията - ефирна бежова жилетка с много фин цвят, обсипана със съзвездие от бляскави кристали и миниатюрни пайети, на която двете модни "режисьорки” възлагат ролята на къса рокля…

Колекцията на Blumarine за пролет-лято 2012Колекцията на Blumarine за пролет-лято 2012

За да бъде образът на Яна завършен и шеметен, Аля не пропуска да допълни визията й с бижу. Ювелирните изделия на Blumarine за предстоящия сезон привличат погледа със своята масивна и прецизна изработка. Обемните накити и гривни от метал с инкрустирани камъни са вдъхновени от източните традиции и се съчетават с лекота с тоалетите, като едновременно подчертават красотата им и изпъкват на техен фон.

Колекцията на Blumarine за пролет-лято 2012Колекцията на Blumarine за пролет-лято 2012

„Влюбена съм в пролетно-лятната колекция на Blumarine, страхотно пасва на стила ми” - не може да се нарадва Яна, докато сменя тоалетите със зашеметяващи принтове, инспирирани от екзотиката на различни континенти. Модерната принцеса с лекота демонстрира посланието на Main колекцията на бранда за сезон пролет-лято 2012, че съблазняването е енергия, динамична трансформация, откровена женственост, живо настроение с екзотично влияние. Влязлата в ролята на модел, ТВ водещата изтънчено се наслаждава на интензивните, колоритни десени на прилепналите рокли, както и на копринените ризи с волани и ефектни поли с пайети, носещи духа на Ориента по един изтънчен начин.

Колекцията на Blumarine за пролет-лято 2012

Навън валят огромни пухкави снежинки, но в светлината на прожектора, разпръскващ силно осветление за модната фотосесия, флоралните щампи на тоалетите на Blumarine носят пролетно настроение с полъх на свежест и красиви цветя и събуждат сетивата за ново начало изпълнено с нежност, виталност и колорит. Уникалното в колекцията е, че всеки тоалет може да се съчетае с всички останали, така че перфектно да предаде усещането за пластичност, динамика и гъвкавост на съвременната съблазнителка.

Фотограф: Костадин Кръстев - Коко