Dress Code: червено & черно

Dress Code: червено и черноЧервено и черно – това е комбинацията, под чийто знак ще мине следващата година. Посрещнете Новогодишната нощ на 2012-а, покорете мъжките сърца на абитуриентския си бал, а защо да не използвате модните багри и като тема на сватбата си.

Ярко червената рокля е чудесен начин да разкриете страстната си натура и едновременно с това да сте в крак с най-новите тенденции. Тя е неувяхваща, разкошна и секси.

Ако сте смела и енергична, изберете къс модел. Притеснявате ли се, че прекалено ще биете на очи, спрете се на тоалет в съчетание от червено и черно – класически вариант за всеки празник. Леки тъкани, свободни линии или просто тъмна рокля с ярък колан ще са подходящи за млади момичета. Ако искате по-смел вариант, за вас е тоалетът, в който двата цвята ще са 50 на 50. Допълнете визията си с болеро и тъмни бижута. Актуална е и комбинацията на черно с жълто или изумрудено зелено. Падате ли си по класиката, за вас е black рокля в стил винтидж.

Модерно е не само класическото червено, но и неговите нюанси. Бургундското е красиво, дръзко и тайнствено. То подхожда най-вече на зрели и уверени в себе си жени. Алтернатива за по-плахи натури е оранжевото - както яркото, така и по-меките му оттенъци.

Dress Code: червено и черноDress Code: червено и черно

Следващата година ще е под знака на Водния дракон, славещ се със слабостта си към разкоша. Хората, родени под този символ, не могат да минат без лукса. Подходящи за посрещането на 2012 г. са тоалетите, ушити от великолепни естествени материи – така ще привлечете към себе си богатството и успеха. На фокус са роклите от черно или

червено кадифе, ефектна коприна. Блясъкът е задължителен. В новите колекции се срещат множество модели, ушити от лъскави материи, които ги правят да приличат на вода. Използват се още тънко трико, дантела, шифон и дори кожа. Някои дизайнери допълват роклите си с колани и каишки, които елегантно подчертават талията.

Dress Code: червено и черно

Актуални са широките ръкави, тип „приказни крила“. В очакване на годината на Водния дракон наблегнете на идеите, идващи от морските дълбини. Хит са роклите в стил „Русалка“. Тоалетите са декорирани с ефектни пайети, приличащи на кожата на водни създания. Интересни са моделите с асиметрична дължина, с разголено рамо от едната страна и ръкав от другата. Голият гръб е много секси. V-образното деколте изглежда още по-стилно от всякога. Цветята и романтичните къдрички също намират място върху тоалета. Не се минава и без пищните рокли с корсет, бална пола и шлейф. Смел акцент е съчетаването на дрехата с червено-черни обувки. Бижутата са задължителни! Водният дракон обича злато, сребро и скъпоценности. Но с едно условие – всичко трябва да е истинско.

Dress Code: червено и черно

Dress Code: червено и черно

Dress Code: червено и черно

Dress Code: червено и черно

Текст и снимки: списание БУЛКА

www.spisaniebulka.com