Да си чаровна без да си красива като модел!

Да си чаровна без да си красива като модел!Много жени се прехласват по изваяните тела на топ моделите и дамите със слабо тяло, без дори да помислят, че самите те могат да бъдат красиви без задължително да са като „извадени от картинка”. Заставайки пред огледалото се фокусират над ей онази пъпка, която не иска да изчезне вече цял месец или пък носа, който е малко по – издаден, отколкото според тях е нужно. Критичният поглед не спира, продължавайки да оглежда с недоволство малките гърди, малко по – голямото дупе или пък тънката и невзрачна коса. Какво да правите ако сте някоя от тези дами?

На първо място:Спрете да се критикувате! Освен, че нищо няма да промените с критиките към себе си, рискувате да подбиете самочувствието си, което не само, че вреди на здравето ви, но е и неоправдано! Всеки е красив по своему.

Какво означава това: обикнете несъвършенствата си, точно те ви отличават от другите. Не сте ли обръщали внимание на факта, че много красиви мъже в крайна сметка избират не чак толкова красиви жени с идеални черти и размери/и обратното/? Това да ви говори нещо? Повечето мъже/жени избират половинките си за цял живот и обикват характера им, докато външността няма толкова голямо значение.

Какво да направите ако все пак вашите несъвършенства ви дразнят?

Да си чаровна без да си красива като модел!За какво най – често се жалват жените:

*** Когато косата е тънка и без обем:

  • заложете на късата коса или пък прическа на етажи. По този начин ще компенсирате липсата на обем;

  • правете си веднъж в седмицата маска за коса – може да си закупите или да си я направите сама./ Яйце, кисело мляко, зехтин, рициново масло са сред най – често срещаните съставки на домашната маска/;

*** Чупливи нокти, заради които оставянето на маникюр е почти невъзможно:

  • за сметка на това, че не може да си пуснете маникюр, поддържайте ноктите си винаги добре оформени и чисти;Да си чаровна без да си красива като модел!

  • малките нокти също могат да изглеждат добре, когато лакът е подбран с вкус и в тон с облеклото;

  • посетете маникюрист, който да ви постави изкуствени нокти в желаната от вас дължина;

*** Малките гърди – или големият проблем на много жени:

  • използвайте сутиени с подплънки;

  • Да си чаровна без да си красива като модел!поставяйте подходящи аксесоари в областта на гърдите така, че да привличат вниманието върху себе си, а не върху размера на бюста ви;

  • открийте рамене, използвайте блузи с деколте тип лодка, които са разкроени, а не впити по тялото ви;

  • преметнете по – голям шал през раменете си, който ще застопорите чрез подходяща брошка, намираща се в средата на гърдите ви;

Не забравяйте предимствата на малките гърди пред големите – по – стегнати са, дори след раждане могат да останат стегнати, стига да ги поддържате правилно/с упражнения/.

*** Твърде голямото дупе:

  • Дженифър Лопес е известна с по – оформените си задни части, но това не я прави по Да си чаровна без да си красива като модел!– малко красива и атрактивна, а не мислите ли, че стои и много по – хубаво и предизвикателно за мъжете?

  • Ако голямото дупе е съпътствано от малки гърди, широките блузи напук на повечето съвети от специалисти, само ще развалят фигурата ви. Заложете на впита блуза, която в горната си част съдържа къдрици или друго плюс панталон, който се разкроява. Забравете за панталоните тип клин.

Въпреки недостатъците на тялото си, заложете на следните неща:

  1. Стилно облекло и аксесоари – подберете ги така, че да изразяват вашия характер, а не така че все едно се криете в дрехите си!

  2. Бъдете с високо вдигната глава заради всички положителни качества, които имате/Отделяйте повече време затова да мислите какви положителни качества имате, отколкото какви ви липсват/!

  3. Научете се да говорите, но така, че околните да се влюбят във вашия глас и в начина, по който се изразявате!

  4. Усмихвайте се искрено! Няма нищо по – хубаво за хората от това да срещнат една искрено усмихната физиономия сред фалша, който често ни заобикаля в професионалната ни среда.