Nivea пусна нова подобрена серия NIVEA FOR MEN Sensitive

Nivea пусна нова подобрена серия NIVEA FOR MEN SensitiveНовата подобрена серия на NIVEA FOR MEN Sensitive с формула Active Comfort System е разработена на базата на чиста натурална лайка, витамин Е и алое вера. Продуктите от серията облекчават раздразненията, често причинени от бръсненето, но и с течение на времето подобряват естествената защита на кожата и редуцират нейната чувствителност. Тествани върху мъже с чувствителна кожа, продуктите NIVEA FOR MEN Sensitive отговарят на всички техни нужди - имат неутрално pH, имат повече хидратанти и са без парабени, оцветители или етанол.

Балсамът за след бръснене NIVEA FOR MEN Sensitive е добре познат на по-голямата част от мъжете в България с ефективното си въздействие върху кожата. Подобрената му формула Active Comfort System не само облекчава реакциите на кожата след бръсненето, но й помага да възстанови естествената си издръжливост. Nivea пусна нова подобрена серия NIVEA FOR MEN SensitiveОбогатен с чиста натурална лайка и витамин Е, балсамът се абсорбира бързо и незабавно успокоява раздразненията.

Любителите на афтършейв лосиони също получават своето „оръжие“ срещу чувствителната кожа - новия лосион за след бръснене Sensitive. Лосионът е със същата иновативна Active Comfort System формула, за да успокоява и предотвратява надеждно раздразненията на кожата. Той се абсорбира бързо и е с неутрален аромат, оставяйки чувство на свежест през целия ден!

Новият измиващ гел за лице Sensitive почиства и омекотява, без да изсушава кожата. Той е и идеално средство за подготовка на брадата за бръснене. Nivea пусна нова подобрена серия NIVEA FOR MEN SensitiveПродуктите за бръснене от серията NIVEA FOR MEN Sensitive вече са три - крем, пяна и гел за бръснене. Благодарение на своите натурални съставки – лайка и минерали, омекотяват брадата и спомагат за гладкото и комфортно бръснене, като предпазват кожата от раздразнения.

Другата новост в портфолиото на NIVEA FOR MEN Sensitive е хидратиращият гел. Леката гел формула осигурява на мъжете ефективна грижа за лицето, като може да се нанася дори при набола брада, без да оставя нежелани следи. Обогатен с лайка и алое вера, хидратиращият гел нежно се грижи за здравия вид на кожата и я предпазва от вредните околни влияния.

Новата усъвършенствана серия NIVEA FOR MEN Sensitive ефективно защитава чувствителната кожа на лицето, като предпазва от раздразнения и зачервявания, причинени от бръсненето! Продуктите, обогатени с уникалната Active Comfort System формула, предлагат универсално решение за всяка стъпка на ежедневната грижа - от предварителното почистване до успокояването на кожата след бръснене и хидратирането й.

Nivea пусна нова подобрена серия NIVEA FOR MEN Sensitive