НефертитиВерният път към естетическия идеал

* 25 години традиция в естетичната хирургия

Пластичната хирургия не е вече тема табу в наши дни. Всевъзможни недостатъци, които създават неудобство или комплекси могат да бъдат успешно коригирани, стига разбира се да попаднете на наистина качествен специалист по пластична хирургия.

Ако вече проявявате интерес, ще си позволим да Ви препоръчаме проверен и действително правилен избор – Клиника за пластична хирургия “Нефертити”. В клиниката работи доцент Д-р Емил Георгиев, който е с практика от над 25 години в тази област, и прилага успешно най-новите или вече утвърдени техники за лицево-челюстна и пластична хирургия на цяло тяло. Тук ще Ви предложат не само концепция за Вашия нов външен вид, но и реализация на стремежа Ви да изглеждате така, както винаги сте мечтали. Без значение дали става въпрос за корекция на големината и формата на бюста, за моделиране на носа, за лифтинг на лицето и шията или за скулптиране на тялото, в "Нефертити" ще Ви изслушат с професионална загриженост и ще изготвят персонализирано решение на проблема Ви. Ще Ви помогнат да постигнете вътрешна хармония, да повишите самочувствието си, да усетите възхищението в очите на околния свят.

Нека очакванията Ви наистина да са свързани с първокласно обслужване и европейски стандарти - вКорекция на устните клиника "Нефертити" ще намерите:

  • Висококвалифициран пластичен хирург с дългогодишен стаж и безупречна репутация - доц. д-р Емил Георгиев, който извършва интервенциите и следи за следоперативните грижи в съответствие с най-доброто в световната практика
  • Съвременно оборудване за постоянен мониторинг на основните жизнени показатели на пациента по време на анестезия
  • Свръхнадеждна процедура за стерилизация на инструментариума (инструменти и консумативи само на водещи световни производители)
  • Стационар за краткосрочен престой
  • Уютна и комфортна обстановка, луксозен интериор и достъпни цени

    Клиника “Нефертити”

    тел. 02/ 958 24 18, 958 56 58;

    GSM: 088 43 22 18

    Адрес:

    ж.к “Бели Брези”, ул “Нишава” бл. 11