Напитки от Lavazza за всеки сезон

Хелена Тодорова

По всяко време се нуждаем от неустоимото кафе Lavazza, като се наслаждаваме на топлите слънчеви лъчи. Lavazza предлагат разнообразни напитки, а ние сме подбрали малка част от най-добрите им предложения. Хубавото е, че може да се приготвят и в домашни условия.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Първата напитка, която е подходяща както за летния сезон, така и за есенния и зимния е студеното капучино. С него ще можете да се потопите в богатите вкусове на еспресо „Лаваца“, допълнени от кремообразната, кадифена текстура на мляко на пара, поднесено върху лед. Това е изтънчена напитка, която илюстрира артистичността и отдадеността, които са вложени във всяка чаша кафе.
Следващият кафе коктейл е студена бяла мока с Lavazza. Сладостта на белия шоколад се слива с перфектно изпеченото еспресо в балансиран вкус. Изкушаващата напитка е подходяща за лежерните следобедни дни.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Сред най-подходящите напитки за следобедните дни, които Lavazza предлага, е кафе с вкус на манго, който пренася в един своеобразен тропически рай. Може да опитате богатата и ароматна смес от първокласното кафе Lavazza, перфектно допълнена от сладкия и свеж вкус на зряло манго. Възхитителната комбинация от вкусове ще ви пренесе на любимите слънчеви брегове.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Можете да се насладите на неустоимо освежаващата комбинация на айс кафе с Lavazza. Мекото еспресо е хармонично смесено с охладено мляко и поднесено върху лед. Тази вдъхновяваща напитка е идеален спътник за тези, които търсят приятни изживявания.

Напитки от Lavazza за всеки сезон

Студените кафе коктейли са още по-приятни, когато са приготвени с кафе Lavazza, защото вкусът, ароматът, свежестта са неповторими и може да им се насладите по всяко време, независимо дали сте в офиса или на почивка.

Снимки:

1. Предложение от Lavazza за студено капучино.

2. Студена бяла мока от Lavazza.

3. Освежаваща напитка от Lavazza – кафе с манго.

4. Айс кафе от Lavazza.

Фото: © Lavazza.bg
Източник: www.lavazza.com