Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)

Светлана Видинска

Ако към три четвърти панталон добавите четвърт сексапил, ще получите една голя-я-ма любов. Няма как иначе да се опише чувството, което предизвикват панталонките Капри - леко хлапашки и доста секси, защото пасват само на дълъг крак и широка усмивка. Кръстени на тузарския остров, където Емилио Пучи създава първия модел през 50-те, те са един от горещите трендове това лято.

Бял спортен панталон с навити крачоли, ти-шърт и ниски обувки - на това предложение от Organic by John Patrick няма как да откажете. С дрешка като тази можете да скитате, да откривате нови светове или просто да шляпате в локвите. Ако искате да се къпете в дъжд, но от злато, за вас е моделът на Collette Dinnigan - панталон Капри с цвят на юлско слънце и стотици бели маргаритки, в комбинация с блестяща жилетка и платформи.

Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)

Nicholas K залага на кипящата енергия и младежки дух - „въоръжени” с раздвижени панталони с много ципове, асиметрична блуза, високи кубинки и барета, можете да вдигнете революция в Куба! Или поне в сърцето си. Frank Tell вади капри(зен) модел с ръбове, който се движи точно по ръба на френския шик, а съчетанието с боти и ултра късо кожено яке е още една крачка в тази посока.

Всеки знае, че тричетвъртият панталон върви със сандали, кецове, балеринки и дори на бос крак. Но от Balmain откриха перфектната му половинка - високият ток. Не вярвате ли? Хвърлете поглед на модела, вдъхновен от пънка, рокерите и доброто старо време. Черен, прилепнал по тялото панталон Капри, тениска, „сглобена” надве-натри с безопасни игли, кожено яке с капси и зашеметяващи тънки токове - в тази комбинация сексапилът е хард и хеви!

Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)

Ако сте вън от категорията на лошите момичета, на ход са широките ленени панталони с ниско разположени джобове (за семки и бонбонки) от Dolce and Gabbana или тесният бял Капри от Blumarine с цепки, през които наднича слънчевият загар. И не забравяйте да се заредите с цялото безгрижие на света.

Ако сте открили своите 3/4 лятно настроение, смело запретнете крачоли и нагазете в дълбоките води на изкушението.

Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)Тенденции за Лято 2011: Панталони Капри(з)

Снимки:

  1. Organic by John Patrick

  2. Collette Dinnigan

  3. Nicholas K

  4. Frank Tell

  5. Balmain

  6. Dolce and Gabbana

  7. Blumarine

Източник: www.elle.com