За или против Св. Валентин

Или защо е по-добре да си вземете душ, отколкото да излезете на любовна среща

Денят на влюбените наближава, а с него и голямото суетене – какво да облека, къде да отида, какво да подаря, какво ще ми подарят?! Понякога подготовката и напрежението отнемат толкова време и нерви.

Да предположим, че избраникът на вашето сърце предвидливо е запазил маса в ресторант за вечерята. Ароматът на цигари безвъзвратно попива в дрехите, в косата ви, дори в кожата ви. За да блеснете в най-добрата си светлина, сте обули новите си обувки от чиста кожа. Елегантни, но безумно неудобни. По дяволите тези пришки! След чаша хубаво вино, чувството на нежност Ви обгръща, но все пак сте в ресторант, не можете да си позволите да го изразите публично! И каква е мисълта, която ви гложди постоянно? Кога ще се прибера вкъщи - да съблека дрехите си, да събуя неудобните обувки и да си взема един освежаващ душ?!

За или против Св. ВалентинЗа или против Св. Валентин

Защо не прескочите досадната част и не се насладите на „времето за себе си“!? Как можете да се почувствате по-жизнени и да възвърнете своето спокойствие и свежест? Отговорът е прост – вземете си душ с крем душ-геловете на NIVEA - HAPPY TIME, FREE TIME и HARMONY TIME. Научно доказано е, че новите крем душ-гелове на NIVEA подобряват вашето настроение!

За да се почувствате безгрижни и освободени, насладете се на вдъхновяващия аромат на карамбола с плодови нотки, папая, малина и пикантен бергамот с NIVEA FREE TIME. След вземането на душ с NIVEA HAPPY TIME ще усетите прилив на енергия и ще се почувствате по-щастливи. Ароматът на портокалови листа, примесен с изкусителен грейпфрут, дървесни и ванилови нотки ще поглезят сетивата ви в най-голяма дълбочина. А за да постигнете баланс и хармония със заобикалящия свят, отдайте се на успокояващия аромат на листа от бяла роза, усъвършенстван от топли дървесни и ванилови нотки с NIVEA HARMONY TIME. Всеки един от крем душ-геловете ще милва кожата ви, ще я направи мека и деликатна. Пяната ви обгръща в нежна и ароматна прегръдка.

Променете настроението си под душа! Ако все пак останете традиционалисти и решите да празнувате Деня на влюбените, няма нищо по-хубаво от времето, прекарано под душа с любимия човек!

За или против Св. ВалентинЗа или против Св. ВалентинЗа или против Св. Валентин