Adizero: най-леките обувки от Аdidas
Правят ви по-бързи в спорта


Внимавайте за допълнителна скорост от вашите опоненти на терена, корта или пистата, тази пролет, когато най-леките обувки на Adidas ще се предлагат ексклузивно в магазините по света. adizero е най-новата обувка от лека категория в Sports Performance колекцията. Предназначена е за всички, които обичат спорта, независимо дали става въпрос за футбол, ръгби, бягане, баскетбол или тенис на корт и обещава повече бързина през 2011 година.

Представяне на adizero: най-леките обувки от adidasVivienne Представяне на adizero: най-леките обувки от adidas

Използвайки най-леките материали на пазара, adizero е най-добрата обувка сред най-бързите спортни обувки. По-леки на крака ви означава по-бързи с топката или на терена.

Ето какво казва лицето на футболните F50 adizero – Лионел Меси: “Моите adizero са като втора кожа на краката ми, толкова са леки. Играя технически, така че, колкото по-близо се чувствам до топката и земята – толкова по-бързо се справям с опонентите си.”

Дерик Роуз от Чикаго Булс пояснява: “Аз играя срещу едни от най-големите атлети в света, почти всяка вечер, а моите adizeros ми дават допълнителното предимство да съм по-бързият. Те ми дават цялата подкрепа, от която имам нужда и повярвайте ми – ако вашите обувки не са леки като моите ви очакват много трудности с мен.”

“Имам нужда от обувка, която трябва да ме поддържа по време на цялата среща, а понякога това трае до 4 часа. Колкото по-дълго съм на корта – толкова по-лека трябва да са обувките ми, за да не се уморявам лесно. adizero Feather е прекрасното решение за това.” Казва Фернандо Вердаско, шампион на купата на Дейвис.

Концепцията на adizero “Light makes Fast” произхожда от adidas Running колекцията и се доразвива в adidas Football чрез обувката F50. Ерик Лидтке, старши вице президент на маркетинг отдела на Sports Performance, обяснява така: “Концепцията на adizero, която бе създадена в Running колекцията сега се развива в една по-лека обувка за футбол, баскетбол, тенис, ръгби и американски футбол. adizero ви помага да сте винаги първи на финалната права, пръв с топката, пръв във мрежата и т.н.”

Пол Асторино, Управител на Performance Running, обяснява развитието на adizero концепцията: “Заветът на Ади Даслер е да направи атлетите по-добри, в бягането това означава да ги направи по-бързи. Работихме върху направата на най-бързите шпайкове за Хайли Гебрселасие, Тайсън Гей и Вероника Кемпбъл-Браун, и изведохме технологията и в ежедневните обувки за бягане.” adizero от колекция пролет/лято 2011, F50 Runner, е проектирана за атлети, които имат нужда от лека обувка за тичане, за да са по-бързи независимо от спорта, в който се използват.

Търсете новите продукти adizero по магазините Performance и отбрани търговски обекти по света през сезон пролет/ лято 2011 или вижте пълната гама от продукти adizero на страницата ни www.adidas.com.

Представяне на adizero: най-леките обувки от adidas

Футбол – F50 adizero Prime Представяме ви новите adidas F50 adiZero Prime – най-леките adidas бутонки в света. Тежат не повече от 150 грама, което ги прави с 15 грама по-леки от техните предшественици. С уникалната си SprintFrame подметка и геометричният си дизайн, F50 adiZero Prime ви осигуряват стабилност навсякъде и по всяко време. Използвани са ново поколение SprintSkin- adiLite TWIN и разработени специално TPU (термополиуретанови) поддържащи ленти, подсилващи единичният слой и осигуряващи максимален контрол и стабилност. Бързото просто стана още по-бързо.

Представяне на adizero: най-леките обувки от adidas

Баскетбол – adizero Rose 1.5 adizero Rose 1.5 осигурява перфектен баланс, пасва идеално на крака и дава на Дерик Роуз възможността да направи дори невъзможното. Това е първата обувка с името на Роуз, а 365-те грама я правят най-леката adidas обувка за баскетбол. Горната част е вдъхновена от скоростта на Дерик, с която се движи по баскетболното игрище и неговият изискан вкус към модерното, когато не играе. В adizero Rose са приложени едни от най-усъвършенстваните технологии: adiPRENE®, SPRINTFRAME, TORSION® SYSTEM. Във външната част е поставена новата PURE MOTION технология, която е най-леката до този момент и следи естествените движения на крака за да осигури максимална стабилност на терена. Езика разполага с уникална система, която позволява, както да се издърпа навън за по-небрежен градски вид, или да се приберете вътре за да затегне обувката при игра.

Представяне на adizero: най-леките обувки от adidas

Бягане – adizero F50 Runner adizero F50 Runner инкорпорира ключови adidas технологии за бягане като със своите 240 грама се превръщат в супер бързи и супер леки обувки. Технологиите използвани в adizero F50 Runner включват adiPRENE®+ и adiWEAR®, които обещават по-малко износване, по-голям комфорт и по-добри резултати. За adizero F50 Runner се използва и иновативната Torsion® система за по-добра стабилност и контакт със земята. Системата Torsion® осигурява уникален преход на ходилото от пръстите към краката, независимо дали говорим за мъжки или женски вариант. adidas разработи ForMotion™, водеща технология в индустрията, която работи за петата и е използвана в adizero F50 Runner за да осигури и гарантира резултатите. ForMotion™ е свободно движеща се система за петата, която се адаптира според твоя личен стил на тичане. Кракът ще се движи по терена много по-гладко, балансирано и естествено с ForMotion™.

Представяне на adizero: най-леките обувки от adidasVivienne Представяне на adizero: най-леките обувки от adidas

Тенис – adizero Feather Обувките за тенис adizero Feather са агресивни и бързи, проектирани за нуждите на атлети от ранга на Джо-Уилфред Цонга, Фернандо Вердаско и Ана Иванович. Тънката TPU рамка в комбинация с TORSION® системата осигуряват на най-добрите играчи на тенис стабилността, от която се нуждаят, както и възможно най-леката обувка в света. Тук присъстват и системите adiPRENE® и adiPRENE®+ , както и Ortholite, благодарение, на които завършеният облик на adizero Feather е гарантиран. adiWEAR® и adiTUFF™ гарантират високата издръжливост дори и при най-трудните и твърди настилки.